Tak for i dag.

Puuuuh. Meget lang dag i dag, synes jeg.

Tilbragte aftenen i godt selskab, diadem og margueritter iført Wolfortstrømper til 350 kr., hvilket jeg synes er fuldstændig horribelt mange penge at betale for et par strømper, men det er som om, at en løbet maske kan forvandle dig fra stilet diva til tarvelig escortso, og det må man jo tage konsekvensen af.

Jeg har de sidste par uger proklameret, at jeg havde brug for at slå et hul i jorden, and so I did. Fantastik vin, kaskader af champagne og en hullet hukommelse fra omkring kl. 20. Det var tiltrængt. Fik et lift hjem, afmonterede samtlige smykker og beklædningsgenstande, drak mere champagne, ringede udenrigs for en formue, kastede en håndfuld matadormix i kæften og kravlede i seng uden at børste tænder. Bare fordi jeg kunne.

I dag vågnede jeg så grotesk tidligt, fordi vi i morgen har release på nye programmer i fitnesscentret, og jeg derfor vidste, at jeg skulle ned og øve. Kunne simpelthen ikke koncentrere mig ordentligt om at have tømmermænd, før dét var afviklet.

Føj.

Viste sig efter 20 minutters nærdødsoplevelse, at det ikke var pga. manglende koncentration, at tømmermændene var absente. Jeg var bare stadig fuld.

Efter en time (inkl. armfuckingbøjninger!) vaklede jeg hjem til Ringenes Herre, og SÅ var det 1. januar med chips, ondt i hovedet og nærmest hysterisk lettelse, hver gang jeg kom i tanke om, at det ikke er søndag i dag, men kun fredag.

I morgen er vi i gang for alvor.

2010. Jeg forventer mig meget af dig.

Published by

7 Replies to “Tak for i dag.

 1. er HELT enig med dig i forventningerne til 2010!
  Glad for du havde en dejlig aften : -)
  – Mette

 2. Citat: "Folkhensch, derr err tzyve minutterr til klokkhen er tjolv -hwisz I schkall nå nooget i 2007(!), schå schkall det væær NU!"

  Godt nytår sweetie – og jeg synes det er fair at vi osse lige får mulighed for at ændre på noget i 2007, for der er da nok lige et par ting der skulle kigges nærmere på, hvis man ku :o)

 3. Det lyder da som en dejlig nytårsaften 🙂 Dyre strømpebukser, slik og ikke at børste tænder må videre ind i 2010. Det satser jeg i hvert fald på. Måske også lidt af dét der fitness? Godt nytår til dig.

 4. Gitte, Lasse og Tina: Tak for brikkerne. Jeg prøver at se, om jeg kan finde steder i puslespillet, hvor de passer ind:)

  Mette: Vi krydser fingre!

  Linda: Tak og i lige måde:)

  Info: Det er så rart, at der findes flere end mig, der samler på ord – også de grimme. Helst de grimme, ved nærmere eftertanke…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.