Tak for i dag.

Tilbage i sadlen og det gjorde godt. Havde på forhånd været lidt nervøs for, om mit tegnsprog havde forladt mig, men bortset fra en helligdag hist og en løbemaske pist kan jeg vist godt være dagens præstation bekendt. Kunne dog godt have undværet seriøst anfald af hikke, da jeg stod i bunden af kæmpeauditorium med hænder og hjerne på fast forward.

Kan godt mærke, at jeg lige skal op i gear igen. Er træt nu på Vær Lige Stille!-måden, så jeg tror, at jeg vil hente mig en kop kaffe, gå i vatter og på pauseskærm for idag. Godnat derude – hvor end I er.

Published by

2 Replies to “Tak for i dag.

  1. Tillykke med første dag på det nye job!

    Kan huske dengang jeg studerede; der var også tit tegnsprogstolk til forelæsningerne, og nogen gange kom jeg til at følge mere med i det, end i hvad underviseren sagde. Lidt skidt, når jeg ikke kan tegnsprog 😉 Men jeg var/er helt vildt fascineret af det, og kan huske at tænke, at de måtte være sindsyg dygtige, når de skulle videreformidle noget som nogle af os andre ikke engang var sikre på at forstå!

    Er sikker på du snart kommer op i gear igen 🙂

  2. Det er lige som at cykle – man skal bare lige op på hesten igen -og igen! Når først man har fået det lært, så sidder det der.
    Gad vide om man kan sige det om mit franske?? *hoooost-hooooost* Nej, for det fattede jeg sgu vist aldrig alligevel…Men i hvert fald, velkommen tilbage på pinden 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.