Suicidale læsere bør komme tilbage i næste uge.

Her skulle have været et ”HURRA, MAND!”-indlæg, for vi har faktisk et jubilæum at fejre: Dagens indlæg er nemlig nr. 1.000, hvilket jeg jo nok synes, at man passende kunne fejre med en kagemand, eller noget.

Sådan bliver det så ikke.

Det bliver i stedet bare endnu et indlæg om sygdom og elendighed, og det er jeg virkelig ked af, for det er ikke særlig spændende at læse om.

Men kan I huske den fibersprængning, jeg fortalte om forleden? Den, jeg har fået af at hoste? Nåmen… den er blevet værre. En hel del, endda. Så i nat snakkede jeg med vagtlægen. Igen. (Skal fandme nærmest snart have lagt dem ind på speed dial.) En venlig ældre herre, som synes, at jeg lød ’noget forkommen’ og opfordrede mig til at spise Pinex og (og her citerer jeg ordret) ”at lave en form for brynje af et tørklæde”.

Jeg giver jer lige et sekund til at nyde dét billede.

Hvorfor har man aldrig en rustning ved hånden, når man mangler en?

Nå, men jeg lovede Ridderen Af Stetoskopet at tage til egen læge i dag, så det gjorde jeg. Tudende hele vejen, for alt gør ondt. At stå op, at gå, at ligge, at sidde, at nyse, at køre i bus, at trække vejret, at pudse næse (så skidegod ide med det der tuderi, Linda) og at hoste. Det sidste er det værste, for jeg skal hele tiden hoste, og hver gang føles det som om, noget bliver revet i stykker inde mellem mine ribben.

For at gøre en lang historie kort, har jeg fået noget smertelindrende og min læges private mobilnummer med beskeden om at ringe, hvis ikke det bliver markant bedre indenfor de næste 3 timer. Hvis ikke, indlægger de mig, fordi jeg pga. smerterne efterhånden trækker vejret så overfladisk, at jeg risikerer at det udvikler sig til lungebetændelse, og det må det ikke.

Så det er super.

Nu sidder jeg her og tuder noget mere. Fordi det gør ondt, fordi jeg ikke kan overskue det, fordi jeg har forfærdelig dårlig samvittighed over at hælde smertestillende lige ned i hovedet af Anton, som jeg bilder mig ind bliver helt stille og sløv af det, og fordi jeg har hormonerne til at sidde uden på tøjet.

Har I haft en god dag derude?

Kærlig hilsen

Festbomben

Published by

20 Replies to “Suicidale læsere bør komme tilbage i næste uge.

 1. Uf, det er godt nok træls. 🙁 Jeg håber, du snart får det bedre, om det så indebærer, at du må på hospitalet. I skulle gerne begge to have det godt jo! Og Anton må lige klare sig, for jeg har på fornemmelsen, at hvis du ikke får det bedre, så har han det heller ikke godt – og han skal have det godt, det bette pus. Al healing, gode vibrationer og andet godt herfra!

 2. Det hjælper nok ikke på hormonerne, som ind i mellem lægger et solidt og ugennemtrængeligt panser som spærre rundt om til fornuften, men alligevel: Børn tager ikke skade af en stak Pinex, så længe de er fordelt over en vis periode.

  Rigtig god bedring! Og ring, hvis du har brug for at blive kørt. Bussen lyder som et helvede.

  /Anne

 3. Pludselig ser min dag i hvert fald harmløs og blid ud i forhold til dine kvaler. Øv, øv, øv, men godt med en en læge, der deler sit mobilnummer. God bedring…(NB: babyer i mavestørrelse klarer Pinex).

 4. Ej men hej. Altså nu ved jeg godt, at du næsten lige har skrevet at det fannerrasme bliver svært at sige farvel til jobbet. menøøh, måske kunne det være meget godt med en pause…. til at..du ved, være stor og gravid i.
  undskyld at jeg skrev det.

 5. Altså, din stakkel. Tillykke med nr 1000, det er under alle omstændigheder noget at fejre. Og mht det smertestillende, så er det sku bedre at hælde dét ned til Anton end at han skal deltage i en infektion, der mæsker sig hele ens krop og alligevel skal slås ned med penicillin! Men nu har de måske indlagt dig alligevel? Så er der da i det mindste nogen til at nurse lidt om dig…. god bedring!

  – Signe

 6. søde søde Linda øv hvor træls og synd for dig! Rigtig rigtig god bedring ! Tror også Anton klarer et par pinex men kan sagtens forstå din bekymring.. Skriv hvis du skal køres, ha´ selskab eller hjælp med noget! incl. at få hentet pinex!
  stort knus

 7. Er det ikke netop pointen med en blog, at man kan få luft for det, der fylder? Uanset om det er alt for dejligt (fx Anton-relateret eller at vi nu har hele 1000 indlæg fra dig) eller super u-dejligt? Under alle omstændigheder: al min gode karma i din retning!
  Stine

 8. Linda, det er altid skægt, når du skriver din blog…uanset emne. Har prøvet at visualisere brynje af tørklæde ;-D

  ….og ellers tæt på at fælle en tåre med dig. Du er for sej til det der graviditet og træning… men måske du SKAL til at høre efter og så småt begynde at holde dig mere i ro.

  /Heidi

 9. Anton skal jo også have ilt – så det ER vigtigt at du trækker vejret ordentligt! De smertestillende som lægen anbefaler er jo ikke skadelige for barnet, selvom man selvfølgelig helst vil gå fuldstændig medicinfri gennem de ni måneder + ammetiden derefter.
  Håber pillerne virker og du slipper for indlæggelse 🙂

 10. Jamen sådan skal du da ikke have det! Pas godt på dig selv – du er den der er nærmest til det. Lungebetændelse er noget skrammel at rage til sig, så jeg håber du slipper med skrækken.

  God bedring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.