Så kører det for os!

Mange tak for alle jeres søde hilsner. Jeg lever endnu. Lidt til min egen overraskelse, faktisk.

Pillerne har taget det værste af hosten, så selvom ribbenene stadig er ømme mæ hælve te, sætter jeg min lid til, at det bliver bedre, når jeg ikke hele tiden hoster fibrene fra hinanden hurtigere, end de kan nå at hele.

Så dagen i dag er mest oplevet i water på sofaen, og jeg ved ikke, om det skyldes pillerne, eller om jeg er ved at gå i barselsfrø, men jeg har fået et par timer til at gå med at ligge og beundre mine seneste indkøb til Anton:

(Fantastisk kanin, der skifter farve. Kunne godt finde på at tyvstarte med at bruge den. Bare for at være sikker på, at den virker, naturligvis.) (Barbapapa-lyskæde. Lasse og jeg kom til at snakke om, hvad det egentlig er, de er? Spøgelser? Mummitroldenes venlige slægtninge?)

Ungen er ikke født endnu, men har allerede erhvervet sig for 700 kr. lysgejl.

Er det for tidligt at åbne en konto til ham hos T-Hansen?

Published by

11 Replies to “Så kører det for os!

 1. Og ved du hvad. Det lille farveskiftende dyr står også ved Miksens seng og gør da bare så glad så glad 🙂 Shop løs min egen !!

 2. Fantastisk med kaninlampen! 😀 Og angående Barbapapa; Wiki siger: "Barbapapa-erne er generelt pæreformet, pink shapeshifting blob-lignende væsen, der snubler over den menneskelige verden og forsøger at passe ind." Så de er pæreblobber. 😀

 3. Fantastisk kanin!! Og Barbapapa-lyskæden er også skøn. Overvejede faktisk selv at købe den, også mens jeg var gravid. Men endte med at købe den herligste kæp-elg med strikket hoved – vel vidende, at baby næppe ville få meget ud af den i de første mange måneder!

  Shop da endelig løs nu – det er en del af gamet 😉

 4. bare i gang med T Hansen : – ) og hvor er det sødt, både kaninen og lyskæden og NATURLIGVIS er du nødt til at testprøve det mange gange inden : – )
  Dejligt at høre, at det går lidt bedre : – )

 5. T: Og rævehaler!

  lbs: Ja, er den ikke sød? Den er købt over nettet ved Huset Holte i Middelfart.

  K: Ok, så!:)

  Ravn: Så blev vi så kloge:)

  Anne: En GOD pointe!

  Anne: Ja, det er et godt spørgsmål, hvem det egentlig er, man shopper for….

  Mette: Takker:)

  Pia: Præcis!

  UR: Det er HELT åndssvagt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.