Stormvarsel for 56°35`26″N.

I dag da jeg skulle ind og handle, havde jeg parkeret min cykel under et stort træ. Da jeg kom ud og stod og låste cyklen op, var det ligesom om træet … nøs, faktisk. Afstødte nærmest alle sine blade på én gang.

Så nu er det vel officielt – og MEGET lokalt – blevet efterår.

Published by

2 Replies to “Stormvarsel for 56°35`26″N.

  1. Linda, jeg er VILD med din blog! Jeg har fulgt med i noget tid nu, og jeg synes du er fantastisk til at skrive, og du gør det så billedligt, at jeg lige kan se et træ der nyser og smider alle bladene med et FLUMP. Tak for et godt grin på en halvtrist lørsdag aften
    Venlig hilsen en fan!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.