Stem mere.

Jeg trænger frygteligt til en ny mobil. Min Nokia er så ramponeret, at den alene holdes sammen af viljestyrke. Den er halvandet år gammel, hvilket vel svarer til 95 år, hvis man omregner til menneskeår. Displayet er underlig skævt, 9-tasten fungerer kun, hvis man virkelig trykker til, og når man skriver på den, klikker tasterne så højt, at folk vender sig om på gaden.

Men den er min. Den har fulgt mig gennem tykt og tyndt. Den er blevet tabt, har været udsat for alkohol og regnvejr, har tålt tekstmæssige temperaturforskelle, der strækker sig fra subzero til 100+, er blevet væk, er blevet fundet og har kun én gang sendt en rigtig besked til seriøst forkert modtager (traumetraumetraume).

De sidste par måneder, har jeg brugt penge, som om jeg har dem. Det ville ikke gøre nogen forskel, om jeg smed en ny mobil oven i de røde tal på bundlinien. Det der stopper mig, er – udover nostalgi – at jeg ikke magter at sætte mig ind i alle de tekniske detaljer, det kræver at købe en ny. Hvad skal den kunne? Hvilket abonnement skal jeg vælge? Mærke? Skal den have kamera? Og er der i så fald et eller andet med opløsningen, man skal vide noget om? Blablabla. Jeg vil gerne bare klippe til den scene, hvor heltinden på magisk vis er blevet udstyret med ny, übercool mobil, der virker. Jeg har ikke glemt, hvor olmt min arbejdsmobil og jeg stirrede på hinanden de første 3 uger af vores tvangsægteskab, og jeg føler ingen trang til at gentage succesen.

Jeg er teknologisk analfabet. Hvis jeg skal være ærlig, ved jeg ikke engang, hvor mange af funktionerne, der hænger sammen med abonnementstypen, og hvor mange, der er en del af selve mobilen. Og lige nu sidder jeg og tænker, at jeg egentlig ikke engang ved, præcist hvor dumt jeg spørger? (Hvor flov bør jeg være?) I første omgang kunne jeg starte med at tage stilling til, om jeg fortsat skal udfordre mig selv ved at have en Sony Ericsson som arbejdsmobil og en Nokia som privat telefon. Det er lidt som at løse den svære sudoku når man, lige efter at have brugt den ene, skal skifte og bruge den anden.

Hvad siger du? Hvilket mærke ville du købe? Sæt dit kryds ude til højre. Jeg lægger afstemningen til grund for, hvilken mobil jeg vælger…

Published by

9 Replies to “Stem mere.

  1. Hej Linda..

    Da du jo er kendt for at bære rundt på diverse tasker – sportstasker, tolketaske..mm så har jeg fundet den rette telefon for dig. Desværre kan man ikke isætte billeder i denne kommentar boks.. så jeg sender dig lige en mail med et billede af din nye mobile telefon.. eneste krav er at du har plads til den i tasken, hvilket jeg ikke anser som noget problem. Måske den er problematisk at have omkring halsen.. men hvis NaboJytte (var det ikke det hun hed??)kan sætte halvdøde påskeliljer op ved hoveddøren, så er intet umuligt.. for den der bærer viljen 😉

  2. Hvem her i foreningen er über mobilnørden ?….YES…moi…! Du skal vælge Sony Ericcson. Der er ikke nogen ved musikken der bruger Nokia….!Nokia er en død finsk sild. Du skal ha en ordentlig svensk/japansk telefon med 5 mpix kamera og en indbygget applikation til at blogge på Blogspot med….og det har S//E… model K850 hvis nogen skulle spørge :o).

  3. Er med på Sony Ericsson – men hold dig laaangt væk fra W610i. Jeg har lige kastet den 3. af slagsen i hovedet på Sonofon på bare ½ år – det er imponerende dårligt. Efter dybe krisesamtaler med min sonofon mand blev den byttet til en W880i – og den er anbefalelsesværdig;o)

  4. Lad være med at vælge en Samsung. Kan selvfølgelig kun tale på min egen models vegne, men man skal kun vælge en SGH-E730, hvis man kan lide, at det er ens telefon der suverænt bestemmer, hvor længe ens opkald skal vare og om man i det hele taget skal kunne tage telefonen når den ringe. Kan i den forbindelse afsløre, at man bliver opfattet som lidt retarderet når man må ringe tilbage til den person der lige har forsøgt at ringe en op, for så at sige: “den ringede og ringede, men jeg kunne simpelthen ikke tage den uanset hvor mange gange jeg trykkede på svar-tasten”.

Skriv kommentar:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.