Skanderborg 08.

Opture og nedture i punktform. Kommenteret:

Opture:
– Infernalkoncerten. Er ligeglad med, hvad anmelderne skrev. Den var FANTASTISK!
– At få mig charmet/hustlet ind til Lenny Kravitzs pressekonference.
– LOC-koncerten. Synes at det er topmålet af god stil at proklamere, at man ikke gider gå af, når alle alligevel ved, at man har tænkt sig at komme ind igen og spille ekstra numre, så ”nu stiller vi os lige over i hjørnet ti sekunder, I snaver den, der står ved siden af, og så spiller vi de sidste 3 numre”.
– At være af sted med folk, der er så gennemtjekkede, at man drikker iskolde øl takket være store kasser med is, og slipper for at slæbe bagage, fordi det 5. medlem af lejren er en sækkevogn.
– At opdage at jeg stadig kan spænde ben for belastende mennesker, så de snubler. Uden samvittighedskvaler.
– At have husket gummistøvler.

Nedture:
– At mit wannabeparmasantørklæde har smittet af og ødelagt min Peaktrøje. Socialismens sejr over kapitalismen. VIDSTE, at jeg ikke skulle have købt det hippielort!
– At Lenny Kravitzs pressekonference blev aflyst.
– Eric Clapton koncerten. Troede, at nogens morfar ved en fejl havde fået sig forvildet ind på scenen, indtil grå slowosaurus begyndte at spille med indlevelse og engagement som en pausefisk på DR. Bar temmelig meget præg af at være just another day at the office.
– Da forsangeren for Volbeat meget urock n’ roll bad os løfte hænderne mod himlen og råbe ”Jeg elsker dig” til folk, vi havde mistet. 3 gange. Få det Vagttårnet væk!
– Hej Matematik koncerten. Muligt, at de er stærkt, matematisk begavede. De kunne med fordel have skiftet differentialregningen ud med sangundervisning.

Published by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.