Skal vi være venner? Ja O Nej O Måske O

Jeg ved ikke, om det sker for andre end mig, men bliver I også somme tider venneforelskede i mennesker, I ikke kender? Jeg oplever det jævnligt, og forleden skete det igen.

Kom ud på uddannelsessted, hvor ny lærer trådte ind i klassen, og var sej med sej på. Sjov, skarp, sindssygt god med eleverne, fiks i påklædningen; i det hele taget bare sådan en, man godt gad være.

I de situationer sidder jeg altid og tænker, at jeg ville ønske, at de mennesker var mine venner, med alt hvad det indebærer af brunch, rødvin og udveksling af interessante synspunkter over kaffen.

Og coolness, der smitter af.

Der er tale om en slags idoliseret crush, for jeg tænker ikke et venskab som en reel mulighed, og jeg er i virkeligheden ikke interesseret i at skulle bygge det op fra scratch. Det er nok lidt som at gå i biografen og dagdrømme om et liv med George Clooney; Uforpligtende, glitrende og i technicolor. Noget, som ikke skal ødelægges af virkelighed og hverdag.

Ved I, hvad jeg mener?

Nej?

Nå.

Det vil jeg vædde med, at HUN ville have gjort.

Published by

13 Replies to “Skal vi være venner? Ja O Nej O Måske O

 1. Ja da 🙂
  -og er i øvrigt aldrig blevet skuffet, de gange det er blevet til mere end på afstand-

  Det er sådan en ting man bliver ræddi glad af

 2. Ved totaltgodt hvad du mener! Både det med at drømme om det, og ikke gide starte det op fra ingenting.
  Men TBS trøster mig da lidt. Måske man bare skulle begynde at erklære folk sin kærlighed?

 3. Anonym: Jeg er ligeglad med manglende danskkundskaber. Jeg er derimod ikke ligeglad med, at du bruger min blog som reklamebræt for onlinepoker. Don't do that.

  Prop: Ja, ikke? Det var også en meget indsigtsfuld kommentar.

  Maren: Ikke fordi der skal gå 7. klasse og skolegård i den, men meget i lige måde!

  Chhan: Tak for det. Det er ikke nødvendigt at lægge dine adresser, når du kommenterer hos andre. Hvis man klikker på dit profilnavn, får man dem af den vej. Mvh Linda

 4. @Husmoder, bare giv dig i kast! Verden bliver kun finere af det!

  I øvrigt er jeg også lidt svag for Fr. Uthaug. Men nu er hun jo også nordmand, og dermed foran på point lige fra starten 😉

 5. Jeg kender også den dér følelse, faktisk rigtig meget. Og hvor kunne det være fedt, hvis man bare kunne valse hen til en vildt fremmed og sige "hvor ser du bare skøn ud, skal vi ikke drikke the sammen en dag" uden at tænke mere over det …. måske man skulle prøve det!

  Tak for en fed blog i øvrigt 🙂

 6. It’s really a nice and helpful piece of information. I’m glad that you shared this helpful info with us. Please keep us informed like this. Thanks for sharing.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.