God-så-NAT, Linda!

I dag har bare været en førsteklasses møgdag. En af dem, hvor man godt ved, at hvis man havde VIRKELIGE problemer, så ville de småting, man har pevet over dagen igennem ikke betyde en skid, men jeg er privilegeret, rask og mine nærmeste er på den relativt rigtige side af ’ok’, så jeg har overskud til officielt at hade i dag.

Jeg har virkelig prøvet med det halvfulde glas-tilgangen, jeg har forsøgt at trøste mig selv med visheden om, at jeg har 10 arbejdsdage tilbage til barsel, jeg har strengt mindet mig selv om, at det er mig – og altså ikke resten af verden – der er træt, hormonforstyrret og .. ja, træt, jeg har købt varm kakao, og jeg har bevilliget mig selv risengrød til aftensmad.

Det hjalp ikke.

Hjalp sgu ikke engang, da venlig, onkel-agtig buschauffør i Odense kækt spurgte, hvor jeg ville have skilningen, da jeg bad ham klippe kortet, eller da sød, ældre mand bankede på ruden og halvsang: ”Farvel, unge dame og ha en dejlig dag” (ok, så han var lidt semibims, men tanken var sgu da stadig sød), da jeg steg af selvsamme bus.

Det har stadig bare været sådan en dag, hvor man i toget, ved Højlydt Annoncering # 17 om, at man skal være stille i togets hvilekupe, har lyst til at skrige: ”Hold nu SELV kæft!!”

Og så har jeg lige læst Marens indlæg om, at man smitter folk med sit dårlige humør, så nu er jeg BÅDE sur OG har dårlig samvittighed.

Jeg gør lige os alle sammen en tjeneste og skrider i seng, ikke?

Published by

6 Replies to “God-så-NAT, Linda!

 1. Godnat og sov godt – det er ok, at der også er plads til kloakfarvede dage. Håber det ser lidt mere muntert ud i morgen 🙂

 2. altså jeg tror ikke, du smittede nogen til combat! ikke med dårligt humør i hvertfald – men måske du smittede med din mega energi : – ) Alle er imponeret over hvor vildt du sparker r. selv så gravid som du er nu : – ) så du er vores heltinde : – ). Og man må gerne forkæle sig selv på møgdage, nogle gange hjælper det!!!
  håber dagen i morgen blir bedre
  knus og sov godt

 3. :o) Kram til dig – bjørnekram faktisk. Det er dem man deler ud herhjemme når alt har været rigtig skidt!
  Vi har også spist risengrød til aften OG karamelis. Måske er det i virkeligheden mandag – de har bare glemt at sige det.
  Sov godt sveske – og jeg elsker dig også når du er sur og hormonforstyrret!

 4. Min morgen tegnede til, at jeg ville få sådan en dag også, men så kiggede jeg ud af vinduet og opdagede at træerne har den mest vidunderlige farve og står vidunderligt i en blanding af morgensol og dis…

  Så uanset hvordan resten af dagen bliver så var det da helt vildt optur.

  Håber du får en konge-dag idag!

  LH

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.