Skål Flemming!


Jeg er så grumpy i de her dage, at jeg har ondt af alle, der er tvunget til at være omkring mig. En kombination af vintertid, post traumatisk stress depression, pms og tristhed over at være snublet i mine egne snørrebånd igen (don’t ask), har gjort mig uegnet som menneskeføde.

Andres overskud og lykke virker nærmest som en hån, når man har det sådan her, og derfor er det en trøst, at næsten alle omkring mig har det ligeså elendigt. Det er en lettelse, at man ikke behøver at lade som om, man er fuld af overskud og peps, men i stedet kan sidde bag hver sin kaffekop og opføre sig som de første to medlemmer af det kommende girlband Muggen United.

Jeg ved, at jeg er ok igen om et par dage. Indtil da vil jeg bare gerne sige undskyld på forhånd – og prøve at drukne det i alkohol.

Published by

4 Replies to “Skål Flemming!

  1. Hej Linda

    Jeg håber der også er en SR på din arbejdsplads – der måske kan få TR'eren til at passe på sig selv – det har vist været et hårdt efterår?!?!

    KH
    Dina

  2. Plads til en mere i Muggen United? Jeg kan leve en god andenstemme for tiden. Evt kan jeg bare stå og holde kæft og se sur ud. Hm?

    Kaffe hjælper. Lidt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.