Tag ikke fejl.

Jeg har lagt mærke til noget sjovt. Ikke ha-ha sjovt. Mere mærkeligt-sjovt: Når nogle af mine veninder finder sammen med mænd, der glemmer at gå fra kæresten, inden de hooker op med en ny, virker det som om, at det er mændene meget magtpålæggende at gøre et godt indtryk på mig.

Og jeg kan sagtens snakke pænt til dig. Fortælle dig, hvad jeg laver og spørge til dit job. Opføre mig civiliseret, smile ad dine jokes og undlade at være den, der peger på den pink elefant midt i stuen, og spørger, hvad din kæreste laver i aften, mens du sidder her og leger nyforelsket.

Det må du endelig ikke forveksle med hverken opbakning eller respekt.

Published by

5 Replies to “Tag ikke fejl.

 1. Ha ha :oD
  Det er et beundringsværdigt talent at have – meget voksent :o)
  Jeg kan ikke andet end at kigge den anden vej i foragt for idioten der udnytter min veninde!!

 2. Nu skal jeg på ingen måde dømme dine veninder. Jeg kan ikke sige mig helt fri for at have siddet i det samme rod, men hvad sker der lige for at drage sine veninder (dig) med ind i den, allerede alt for over crowdede, trekant. Hvis man er sammen med en mand som allerede er sammen med en skal man altså ikke begynde at involvere sit bagland i det, da risikoen for at han er smuttet om ikke så længe er ret stor.
  Dette er ikke en kommentar til din "ikke-pegen-på-elefanten", men mere en kommentar til om at det ikke er fair at udsætte sine veninder for den slags tå-krummende situationer.

 3. roller girl jeg er altså bare ikke enig! selvfølgelig er det ikke en smart situation og den kommer overvejende sandsynligt til at gøre ondt – det ved vi alle, incl. veninden !! MEN hvis man er rigtige veninder, så kan man snakke om sådan noget og få støtte også selvom man synes, det ikke er det smarteste veninden har gang i.. og nogen gange sker tingene steder, hvor man ikke kan undgå at bemærke det.. så jeg er enig med Linda!!! og lille t sådan set også.. for det er jo udnyttelse
  – mette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.