Sjove Penge.

Kender I de fester, der peaker for tidligt? Sådan har SP opført sig, synes jeg. Først havde man aldrig hørt om det. Så gik rejsebranchen amok, og det blev pludselig altafgørende a) at finde ud af, hvad det var samt b) om det var noget, man havde. Så mens Stig Elling padlede glad, forventningsfuld og mistænkeligt solbrun rundt i sin soon-to-be fyldte pengetank, brugte jeg tiden på at lede efter de fordømte bogstaver på nettet, og til sidst var jeg fuldstændig nede med, hvor meget jeg havde, hvor jeg havde det og hvor stor en procentdel af det, Skat havde tænkt sig at stoppe i lommen.

Havde til gengæld opbrugt min samlede livskvote af pensionsinteresse.

Og så … forsvandt det. Når der en sjælden gang står noget om det i aviserne idag, bliver det omtalt som noget, der for længst er vedtaget, men tjekker man netbank og ATP’s hjemmeside *refresh!refresh!refresh!*, står der bare på 12. uge: SLAP NU AF!! DET ER IKKE VEDTAGET ENDNU!! (Nå ja, måske ikke lige formuleret på dén måde – men det er helt sikkert det, de mener.)

Er jeg den eneste, der vil have mine lommepenge nu? Vi er faktisk nogen, der gerne vil hjælpe det økonomiske opsving på vej, og som har sølvsandaler og limegrønne tørklæder med vores navn på til at ligge i butikker rundt omkring i byen.

Published by

4 Replies to “Sjove Penge.

  1. Det blev endeligt vedtaget igår.. der dumper forhåbentligt snart brev ind af døren til alle os der gerne vil hjælpe økonomien på vej 😀

  2. og vi GLÆDER os! jeg har allerede brugt ½ på forhånd! : – ) som nok temmelig mange andre i befolkningen
    – mette

  3. Og hvis du virkelig vil gøre dit for landet, så drop Stig Elling og forbrug herhjemme (ingen rejesr ud af landet og ingen import) – FOR DANMARKS SKYLD LINDA (og så skal vi bare allesammen huske på at glemme at disse “lommepenge” er fra egen lomme)

    PS: Når du skriver sølvsandaler og tørklæde med dit navn på, så er det ikke bogstavelig talt/ment, vel?

  4. Mette og Frk. Maj: Så er der fest!!:)

    Jette: Dansk fest, naturligvis… Og nej, det er ikke bogstaveligt ment. Tror du, at jeg frivilligt overlader til andre at brodere mit navn på tingene med guldtråd?:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.