I øvrigt

– har jeg fanget en mus i mit køkkenskab. For fanden i hede, hule helvede.

– har jeg besluttet, at jeg gerne må få en tatovering mere. Bare en lille, bitte en.

– har jeg læst den (for mig) mest meningsfyldte bog om mad og krop, jeg nogensinde er stødt på: Sofia Mannings “Mit hemmelige forhold til mad”.

– ved jeg ikke, om jeg skal græde mest over, at Bruxelles er blevet ramt af terror, eller over, at vi efterhånden er så angst-mætte, at udslaget på pressens reaktionsbarometer i forhold til Paris er faldet med adskillige hektopascal.

– er jeg igang med min anden runde på Snapchat. Jeg forstår det stadig ikke. Hvad er forskellen på dét og IG?

– har jeg glemt at opdatere mine betalingsoplysninger på un-blog.us, med det resultat, at jeg er blevet sat noget så eftertrykkeligt uden for døren. Og ikke kan få lov at betale, så mit abonnement bliver genåbnet. Midt i 8. sæson af Greys Anatomy. What. The. Actual. Fuck, Un-blog?!

– er Frida begyndt at kravle. Hurtigt. Ind imellem har hun så meget fart på, at hun glemmer at orientere sig i spejlene, inden hun trækker ud, og vi har således påsken over haft talrige kollisioner med bordben, storebrødre og vasketøjsstativer.

– har jeg set mig utrolig sur på den funktion i iMessage, der laver understregninger af tidsangivelser. Meget svært at skrive en besked, der ikke lyder som a) en trussel “Vi ses i morgen” (“røvhul” er stumt) eller b) passiv-aggressiv skæld ud: “Vi kommer kl. 2” ( – så hvis du gider være hjemme til tiden denne gang?!)

– spurgte jeg begejstret Anton, om ikke vi skulle bede mormor og morfar kigge efter Frida et par timer, så vi kunne komme ind og se Kung Fu Panda 3. Status i skrivende stund: Anton, mormor og morfar er i biografen, mens Frida og jeg sidder i mussehullet og kigger skuffede på hinanden.

Published by

9 Replies to “I øvrigt

 1. Endelig – TAK
  Du kan ikke sådan holde påskeferie, når jeg seriøst har BRUG for noget overspringshandling! 😉 Jeg mangler en understregning her.

 2. Helt enig med Marie, og ja – understregning er påkrævet! Dog ikke i iMessage, der er jeg helt enig med dig! Du må sgu' udstyre hende lillepigen med nogle spejle og noget støddæmpende tøj, stakkels! Kan pludselig godt huske hvordan det er at ha' kravlende børn igen! Rigtig god påske herfra!

 3. Viaplay siger jeg bare. Alle 11 sæsoner. Med eller uden undertekster. Første måned gratis.
  8. Sæson kræver valium! – jeg siger det bare.
  – og så kan man jo se luksusfælden og få det bedre med sig selv bagefter i samme omgang:).

 4. Faktisk er understregningen af kl. 2 snarere en stavekontrol. Som i: "Er du sikker på du ikke mener kl. 14, for kl. 2 er da et ukristeligt tidspunkt."
  Deraf navnet "smartphone".

 5. Stregen under dage og tidspunkter linker direkte til din kalender. Det ville være skidesmart hvis man var den organiserede type, der brugte den slags …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.