Scent of a (wo)man.

Nogen, der ved, om man stadig kan købe de der ”Læs & Forstå” bøger, vi brugte i 2. klasse? For jeg kunne tilsyneladende godt trænge til at repetere konceptet.

Var i Magasin i går, og endte i parfumeafdelingen. Elsker parfume, og selvom man ikke kan spare noget som helst, når man flyver indenfor EU, så kan jeg garantere, at jeg har tænkt mig at bruge lufthavn og ventetid som undskyldning for at supplere duftgarderoben, når vi rykker til Amsterdam. Alle gode resultater er jo som bekendt produkter af godt forarbejde, så besøget i parfumeafdelingen var et forsøg på at afsøge markedet, inden jeg ripper det.

Mens jeg gik rundt og sprøjtelakerede alle halvplane overflader på arme og hænder, fik jeg pludselig øje på en tilbudsø med Library of Fragrances dufte. (For de uindviede: Parfume, der dufter af ting og steder, man kender, i stedet for bare af ’godt’.) Fandt en, der hed ’Steam Room’. Der var godt nok ingen tester, men den var så latterligt billig, at det næsten var lige meget. Mente desuden at kunne huske, at den var god. (Note til selv: ALDRIG stole på tolkehukommelse, der 99 % af tiden fungerer efter princippet ”Husk – oversæt –smid væk.”)

Set i bakspejlet, skulle jeg måske lige have gjort mig selv den tjeneste at læse etiketten, men jeg var blændet af ’Halv pris!!’ mærket.

Så nu er jeg den lykkelige ejer af et styk velduftende eau de cologne. Til mænd.

Nå, pyt med det. Min søde kæreste kan jo bare bruge den, når han er her.

Eller det der.

Published by

3 Replies to “Scent of a (wo)man.

  1. åh det har jeg også prøvet… på vej hjem fra ferie, hvor jeg liigge MÅTTE ha´ en parfume mere til samlingen.. skovlede en DKNY ned i kurven for vel hjemme i Danmark at konstatere, at det var HERREduften. Surt. Men altså uanset man rejser indenfor EU, så plejer lufthavnspriserne på parfume og cremer (= andre vigtige nødvendigheder) at være ca 20% under butikspriser.. prøv selv at checke..
    – Mette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.