Playing the angel.

I weekenden skal jeg til familiefest. Non-firmation. (Som jeg kan oplyse, at man nu kan købe kort til. ”Tillykke med non-firmationen.” Er jeg den eneste, der tænker, at det er lidt mystisk at ønske tillykke med ingenting? Jeg tror, at jeg vil holde ikke-bryllup. Eller – som jeg har tænkt mig at kalde det – Bry-Nope. Kan I komme den dag? Der vil være rigelige mængder af alkohol og kage.)

Nyt tøj er påkrævet, hvilket udløser akut hovedpine. Moden lige nu er ikke rigtigt til at være 1.80 med former, men jeg har fundet to sæt, som ikke får mig til at se:

1) alt for gravid ud (for dét orker jeg BARE ikke til en familiefest!).
2) ud som om jeg er blevet angrebet af en vred, storblomstret busk.

”Hvorfor to sæt?” spørger I. Det ene er til, hvis jeg er modig. Den er godt nok ikke så lang, som jeg er vant til, den tunika. Men ingenting er pænt i et prøverum, og da jeg stod der, blev jeg enig med mig selv om, at mine ben jo for fanden hverken bliver federe eller tyndere af at være iklædt leggins frem for jeans, og at jeg hver eneste dag tilbringer en del af min tid i kropsnær lycra. Tunika/gamache konstellationen burde være en gåtur i parken.

Det andet sæt er købt i tilfælde af, at jeg vågner med De Fede Ben. En kjole, som er utrolig fin og engleagtig, og lige tilpas gennemsigtig til at trække opmærksomheden væk fra benene og lidt længere nordpå.

Hvis ikke man kan være pæn, kan man altid være nedringet.

Published by

6 Replies to “Playing the angel.

 1. Jeg kan godt den dag, især hvis man godt må komme, selvom man har tyk-ben-dag (hvor er jeg GLAD for at de dage også findes i andres univers!!!)

 2. tsk tsk tsk

  Du overser det enkelte vigtige faktum: At du rent faktisk ser ret så pæn ud selvom du er iført gummistøvler og neongrønne strømpebukser.

  Hvor svært er det at indse, at det kan være ligegyldigt hvilket outfit du ifører dig? Det er ikke tøjet der gør dig lækker. Det er din personlighed! Og du er et yderst behageligt bekendtskab:-)

  Vh Svogeren

 3. fuc…. er det imorgen. Så må jeg nok heller til at overveje hvad jeg skal have på. Gad vide hvor længe butikkerne har åbent idag???
  den en lille smule håbløse søster;)
  Sus

 4. Stine: Har tænkt over det. Måske findes der kun et sæt fede ben, som vi så holder på skift? I så fald kunne jeg godt tænke mig noget vagtskema af en slags. Jeg kan godt tage dem idag, hvis du gider holde dem i morgen?

  Svogse: Du er SØD!

  Sus: Jeg har jo sådan set to sæt, så vi kan nøkke om, hvem der skal have kjolen?:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.