Ophidsende indlæg om sygdom og biler

Er blevet syg. For fanden i satan. Er så hæs, feberkogt og sygegrim, at der løber blod ned af spejlene, når jeg går forbi dem.

Ligesom alle andre jeg kender, synes jeg altid, at LIGE NU er det ALLERdårligste tidspunkt at blive syg på, og ligesom alle andre jeg kender, er jeg siiiindsygt dårlig til at være det; når det ikke er noget alvorligt, der udløser bekymringsalarmen, tager jeg det som en personlig fornærmelse, at min krop pludselig forvandler sig til en flæbende tøs med rottehaler. Så jeg har brugt det meste af dagen på at ligge på sofaen og stirre rasende ud i luften, og med 5 minutters intervaller guantanemoforhøre fysikken, om den snart var færdig med at skabe sig.

Når jeg skriver ’det meste af dagen’, er det fordi jeg har haft et behageligt afbræk forårsaget af min bil. Modtog forleden et brev fra Trafikstyrelsen om, at min bil skulle være synet inden d. 10. juni 2012. ”Bliver svært at nå” tænkte jeg, og lagde brevet i bunken med ting, der skulle tjekkes op på, når jeg lige havde 5 minutter næste gang. Og det havde jeg jo så i dag #luckyme

Så jeg ringede til Trafikstyrelsen.

Dem: ”Muml-muml-skrat…erEllen?”

Mig (antager, at jeg har ramt rigtigt): ”Ja, hej, du taler med Linda. Jeg har modtaget et brev, om at min bil skal til syn, og jeg tror måske, at der er sket en fejl et sted, for der står, at bilen skulle have været synet for 3 måneder siden, men brevet er fra i torsdags?”

Hende: (som meget lød som en, der burde have heddet Maude): ”Hvad står der som overskrift?”

Mig: ”Påmindelse om periodevis syn?”

Maude (nasal og nedladende): ”Ja, så har du jo dit svar der.”

Mig: (wtf?? ): ”.. altså… det synes jeg egentlig ikke rigtigt, jeg har. Ikke et jeg forstår, i hvert fald?”

Maude: (nu ekstra nasal og nedladende): suk Så prøv da at give mig bilens registreringsnummer.”

Mig: ”Z som zebra, M som Mads og nogletaljegstadigikkekanudenad”

Maude (triumferende) ”Vi har sendt dig et brev d. 8. april, så det skulle du have fulgt op på!”

Mig: ”Det har I altså ikke, for – ”

Maude (rystet i sin grundvold over anklagen) ”Det må du
aldrig sige!”

Her føler jeg, at det er vigtigt, at jeg lige laver et kort ophold for at lægge hånden på hjertet og sværge ved alt, hvad der er mig helligt, at det sagde hun. I virkeligheden.

Mig: ”øøhm, hvad??”

Maude (opbragt): ”Du må ALDRIG sige, at vi ikke har sendt det!! Du må sige, at du ikke har MODTAGET det, men IKKE, at vi ikke har sendt
det!!”

Mig (Are. You. Fucking. KIDDING. Me!?) ”…..?!?”

Maude: (frydefuldt) ”Vi har sendt det til dig i e-boks, SOM DU SELV HAR TILMELDT DIG!! Den skal synes senest mandag, ellers bliver pladerne efterlyste og klippede!”

(Er vi i øvrigt snart færdige med det der E-boks? Jamen, der er sgu da ingen, der husker at tjekke det. Papiret tilbage til folket, så man kan hænge det op, huske hvad man skal, og kan føle sig effektiv, når man efter veludført dåd, krøller det sammen og smider det ud. Kh Egtvedpigen)

Og sådan gik det til, at jeg en time senere lå draperet som en tung, snottet dug over et bord i synshallen.

Jeg hader at være syg.

Published by

19 Replies to “Ophidsende indlæg om sygdom og biler

 1. God bedring!

  Jeg synes du skulle have spurgt Maude, hvordan det kunne være de var i stand til at sende dig et RIGTIGT brev, når nu du var tilmeldt E-boks? Det virker sært

 2. Kender det for godt, for jeg har været i samme situation og med samme f… Maude i røret!! Heldigvis kan man ofte komme til med det samme i synshallen! (Jeg kan dog godt se, at det ikke er det fedeste når man er syg)

 3. Er nytilkommet fast læser af din blog og synes du skriver fantastisk. But sorry to say, E-boks er genialt..

 4. Øv med sygdom. Og øv med Maude. Og også øv med e-boks. Er helt enig. Og er nu blevet nervøs – måske ligger der vigtige breve derinde og venter? Ikke at det får mig til at checke…
  God bedring.

 5. Jeg har vist i tidernes morgen krydset et eller andet af i E-boks, så jeg får en mail, når der er nyt.
  Skidesmart: så behøver jeg kun tjekke, når der rent faktisk er noget at komme efter.
  Men Maude skal da flette fidden alligevel!

 6. Jeg har været på motorkontoret i Esbjerg.
  Måtte stille samme simple spørgsmål 4 gange, før det gik op for damen, at jeg ikke var i gang med et aggressivt frontalt angreb på hende fordi hun ikke kunne bøje loven, men faktisk bare stillede hende et venligt og simpelt ja/nej spørgsmål.
  Som hun ikke kunne svare på.
  Jeg var rystet.
  Kan klart anbefale kontoret i Silkeborg.
  Jo det er værd at køre efter.
  Men hvis du alligevel havner på Esbjerg motorkontor, kan du hilse dem fra mig og sige at kontoret i Silkeborg ikke er blevet lukket.

  Mht E-boks kan du bede dem om at sende dig en email når der er post. Så ved du hvornår du skal kikke forbi.
  God bedring.

 7. For sadden da. Har netop opdaget 70 ulæste mails i min e-boks. Heldigvis var de fleste fra min bank, og dermed nogen jeg havde læst, når jeg alligevel var på netbanken.
  Herudover var der også et kontoudtog fra nu hedengangne Northern Rock – og et "velkommen til e-boks", dateret 2007.
  Jaja, så blev vi så kloge….

 8. Det minder mig om min storebrors kontakt med SKAT. Han skulle indregistrere sin bil fra 1962, men damen i SKAT tastede forkert, så der kom til at stå, at den var fra år 62.

  Hvorefter min bror fik et langt bureaukratisk brev om, at "så gamle biler kunne slet ikke forsikres" – og hvis han ville have forsikret sin bil, måtte han dokumentere, at den ikke var fra år 62.

  Hur??? Tænker man så…
  Anne

 9. Hvis man så er TO der er registreret på bilen, så skal man huske at sætte den person, der står for betaling af familiens regninger og/eller evt. læser sin e-boks først. For synsbrevet sendes nemlig kun til den der står øverst på listens E-boks.

  Synes ellers at E-boks er en fantastisk opfindelse. Hader ringbind med ligegyldige lønsedler m.m. og bunker på skrivebordet!

 10. Fuck motorkontoret!

  Fuck sygdom – god bedring (eller håber du ER rask)

  Og så har jeg lige et lille spørgsmål, det ikke har noget med noget at gøre. Hvordan gør du med told, når du bestiller fra Nikes shop (som du har anbefalet mig tidligere)?

  Kh Trine

 11. Det samme skete for os. E-boks var holdt op med at sende notifikationer – jeg har ikke fået det til at virke igen endnu.

  Anden gang nåede jeg det heldigvis, inden de sendte papirbreve-nu-kommer-vi-og-klipper, så der var det knapt så kritisk, til gengæld fik jeg umanerlig travlt med at få bilen på værksted, for der var hul i lydpotten, og det går ikke til syn. Men heldigt, at du "bare" lige kunne øffe den til syn.

  God bedring med al dit snot og den usamarbejdsvillige såkaldte krop.

 12. Åh Linda elsker dine skriverier! Som du kan med ord :-). Og rigtig god bedring! Checker e boks engang imellem, men må vist lige forbi 😉

 13. Er du gal, tænk at hun rent faktisk talte sådan til dig! Vidste virkelig ikke de kunne klippe pladerne, hvis man ikke overholdte synsaftalen, men det kommer alligevel ikke bag på mig. Men hvordan ved man egentlig, hvornår ens bil skal synes?? Begynder at blive lidt nervøs nemlig haha.

Skriv kommentar:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.