Op efter ilt – og ned igen.

Oppe i civilisationsoverfladen for en kort bemærkning. Efter at have udsat sagesløse malere for mavedanseshow, røg sjalerne af for sidste gang, og vi drak os i hegnet i rødvin. Skulle vi have gjort for længst. Evnen til at danse perfekte 8-taller øges proportionalt med indtaget af alkohol.

Virkeligheden strammer lidt, synes jeg. Jeg skal f.eks. lige vænne mig til, at folk herude kan snige sig ubemærket ind på én; ingen sladremønter, der – uden sammenligning i øvrigt – fungerer som klokken, spedalske og pestramte brugte i middelalderen.

Nu går turen til westjylland. Har pakket og forsøgt at begrænse mig, men er alligevel endt op med så mange tasker, at jeg selv kan dække det meste af den jyske kyststrækning, sandsæk-style, i tilfælde af storm. Er på en måde lidt overrasket over, at der stadig er ting tilbage i min lejlighed.

Der hvor vi skal hen, er internettet ikke opfundet. Vi ses om en uge.

Published by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.