10 Replies to “Ok.

 1. åhh ja… har lige læst, at der er musikere, der vil lave en støttesang til bornholmerne (godt nok vist et bornholmsk band men alligevel)..synes måske lige at vi skal sætte tingene lidt i proportioner her!

 2. Jeg rækker fluks min hånd i vejret.
  Læste i dag en overskrift: Bornholm er et dansk "Katrina".

  Så stopper i!

  Så længe der ikke er døde, sårede eller folk der har mistet deres hjem, så klapper vi altså lige drama-hesten.

 3. Men ok.. Jeg læste, at der er et bofællesskab hvor der er en person som er død. I går stod der, at han lå der, død, på 3. døgn det vil sige 4. døgn nu. Måske lidt "træls", at ikke kunne få vedkommende afhentet?

  Morbidt

  Kunne man ligge ham ud i sneen?

 4. Det der med Katrina det er hvad der sker, når politikere begynder at blande sig. Med deres helt egen dagsorden. Jeppe Youngfucking Kofoed.

  Mener I det ellers virkelig? Helt kolde overfor andre menneskers vinterproblemer?? Eller er det bare nyhedsvinklerne der kvalmer?

 5. Jeg ved nu ikke rigtigt… personligt synes jeg både historien om jordmoderen, der spændte skiene på for at nå hin indesneede, fødende kvinde samt informationen om, at ornesæd får landmænd i Rønne til at trodse sneen og ty til nødberedskab (!) er utroligt vigtigt, fængende og edgy nyhedsstof, Bornholm er åbentbart Danmarks dramaqueen – de andre landsdele er bare jaloux.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.