Ok, så kunne det måske godt gøre LIDT skade…

Kan I huske, hvordan jeg lavede et nytårsforsæt om, at jeg skulle drikke mindre kaffe? Og hvor usanSYNlig dårligt, det gik med at holde det? Om noget er forbruget accelereret. Vil tro, at jeg, inden jeg tog på ferie, var oppe på 10-12 kopper om dagen.

Og det er jo alligevel en del.

Men så *fanfare* besluttede jeg, at nu skulle det være slut, sgu, så d. 1. april lagde jeg bønnerne på hylden. Mest for at bevise overfor mig selv, at jeg kunne, for hvis jeg skal være HELT ærlig, så mente jeg, at der måtte være grænser for, hvor meget skade kogt, farvet vand kunne forrette.

Det kostede så 3 dage med en hovedpine så sønderlemmende, at det føltes som at få kraniet kløvet med en økse om og om igen – men under opbydelse af al min viljestyrke, lykkedes det mig at holde ved, og jeg har ikke har drukket kaffe siden *stolt-smiley*

Går lige i køkkenet og fejrer min triumf med en kop kamillete.

Published by

7 Replies to “Ok, så kunne det måske godt gøre LIDT skade…

 1. men HVORFOR er det lige, at det skal være helt ingenting ?? ok ved godt mellemvejen er svær… jeg prøver den jævnligt men min cola light.. og afvænning gir den samme djævelske hovedpine….
  men du ælllssskker jo kaffe, så hvorfor helt fornægte det ?
  – Mette

 2. Det er enten eller! Jeg kan heller ikke bare drikke *lidt* pepsi max… Jeg går ALL in – og det bliver jeg ved med, indtil jeg får trang til at opbyde samme viljestyrke.
  Jeg synes du er DYGTIG *smiley-der-klapper-dig-anerkendende-på-hovedet*

 3. Kan du mærke forskel?
  Jeg mener… Jeg har lige brug for at vide, hvad målet er, før jeg overbeviser mig selv om at det er en god ide at fratage sig selv en af de største fornøjelser.

 4. drak en enkelt kop om dagen og troede, at det kunne der ikke ske det store ved. At jeg så bare generelt sover ekstremt dårligt, kunne da bestemt ikke hænge sammen med den lille, bitte, sølle kop kaffe.
  Tog en kold tyrker (mere vane end afhængighed) og Tadaaa… sover som en drøm! Så nu er kaffe rationeret til weekenden, som fredagsslik til unger! 'cause who wants to sleep in the weekends anyway

 5. ud over hovedpine får man også ømme bagben. føles ligesom vokseværk-ish. på nogle mænd er det så slemt, at det kravler op i lænden og minder om lumbago. HAHA.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.