Ode til min ven Lasse

som:

– 4 minutter efter jeg har sendt en mail med ordlyden: ”HJÆLP!! MIN IPHONE ER HOLDT OP MED AT TRÆKKE VEJRET!!” stiller udenfor min dør med ordene: ”Det er vagtlægen”, og ikke griner, når jeg med tårer i øjnene fører han til sygelejet, hvor patienten er lagt i aflåst sideleje, men derimod varsomt behandler den, til den virker igen.

– ikke har noget imod at tage med til dum gynækolog og hans dumme klinikøgle, men tværtimod med korslagte arme opbakkende stirrer ondt og vedholdende på dem i al den tid, han sidder i venteværelset.

– bliver så begejstret over nyt spil til sin Iphone, der i al sin enkelthed går ud på at forsvare sin have mod indtrængende zombier, at han kører for langt i bussen – og er storsindet nok til at fortælle det.

– ved, at jeg elsker gult, og derfor fyldte en pose med gule feel good ting, og stillede den uden for min dør, sidst jeg var syg.

– ikke triumferede, da jeg MEGET lavt mumlede: ”JegharfortrudtatjegikkekøbteenMac”, men derimod bare nikkede og sagde: ”Sådan en køber vi bare næste gang”.

– for ja: Det er ham, der har stået for alt, fra bestilling og opsætning af den, jeg har købt.

Han er min IFriend!

Published by

13 Replies to “Ode til min ven Lasse

 1. Hmmm, min far hedder også Lasse, og han er også computernørd/compueterkspert (alt efter hvilket humør man nu er i). Tror du det er navnemagi?
  – Stine

 2. Sådan nogle Lasse'r er fantastiske. Jeg har også en i mit liv og det burde være en menneskeret at alle havde én! 🙂

 3. Jeg er mere interesseret i, hvad der var galt med din iPhone.

  De iPhone-ejere, jeg kender, siger, at der aldrig er noget i vejen med dem?!

 4. Jeg ville gerne dele ham – men – jeg går ikke rigtig af med ham:)

  Thomas: Det der var galt med IPhonen var mig. Giv mig noget teknik, og jeg har ødelagt det på rekordtid. Den gik ud. Ud ud. Så kom Lasse, og så vågnede den igen. Han har magiske evner.

 5. sådan en Lasse havde jeg også. Så giftede jeg mig med ham og nu sygner min pc langsomt hen! Jeg er lykkelig, men pc'en tilgiver mig ALDRIG for at have stjålent dens ven!

  Der må være en morale et eller andet sted, men …. some things are better left unsaid.
  -Betyt

 6. Nuij, for en dejlig Lasse du har dig dér! Tillykke, og hurra for alle verdens Lasser.

  /Lene K

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.