Nogen, der vil være med til at gå til Slap Af?

Når man har boet i Århus længe nok, og frekventeret de forskellige cafeer ofte nok, kommer man til at tro, at der i mandlige tjeneres arbejdsbeskrivelse står, at de egentlig bare skal stille i holdtrøjen og opføre sig, som om de var i byen: Utilnærmelige, meget lidt smilende og tilbøjelige til primært at hænge ud med mennesker, der er ligeså smukke som dem selv.

Service er noget vi hån-ler af her i byen.

Men i går var der sommerfest på min arbejdsplads, og den blev holdt på det relativt nye sted Slap Af.

Og det var en lille smule som at dø og komme i himlen.

Ud over latterligt fantastisk mad/chai-the/smoothies til helt almindelige cafepriser (som bliver serveret OG præsenteret ved bordet) har man castet en flok ualMINDLig nydelige, unge mænd som tjenere – og de flirter med ALLE! Vores gruppe bestod af homoer, gravide og folk, der havde brugt eftermiddagen i Mindeparken med at spille rundbold, og de ikke så meget som rystede på hånden: Der var charme og opmærksomhed nok til hele flokken.

Personligt blev jeg en lille smule forelsket, da ham med overarme så pæne, at man fik lyst til at bide i dem, blinkede til mig. (Efter at jeg vel at mærke havde tjekket, at der ikke stod en eller anden langbenet blondine bag min stol.)

I’m going back, det er HELT sikkert! Skal I med?

Published by

10 Replies to “Nogen, der vil være med til at gå til Slap Af?

 1. Næe nej det er sådan her det skal være.

  Man kan få lov til at stå og blomstre ved baren til de indsatte har sladret færdig, så kan man bestille og betale 39 kroner for varm mælk med lidt kaffe i og den kan man så selv hente når man kan gætte sig til at det er ens kaffe der står og bliver kold på disken.

  Det er vel det der er konceptet på alle cafeer?

 2. Hej Linda

  Wauw, sikke en anbefaling. Det må jeg huske til næste gang, jeg er i Århus. Det kan virkelig være svært at finde ordentlige kulisser til møder og afslappende eftermiddage.

  Venlig hilsen,
  Jens Ydal

 3. Ellers tak:-) Tror jeg springer over;-) Vil meget hellere have kage.. Mmmmm Kage *ralleralle*

  Vh Claus

 4. Kunne ikke være mere enig, skønt sted, god mad og opmærksomhed til alle, også os der er "sat" og har oparbejdet sig alt for meget på sidebenende… man blev jo helt glad af det!!!!

  :-)Camilla

 5. (Ment på den gode måde) – hvis du ikke er en lang-benet blondine, så ved jeg ikke, hvem er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.