Status over situationen på Blogsbjerg:

Mit barn er nu:
Ved at gro øjenbryn (nogle tynde, fine nogle af slagsen, som ikke hele tiden skal plukkes.)

(Med mindre mini er en dreng. Må ikke blive for fesent.)

(Må helst heller ikke være unibrow, dog)

Begyndt at øve sig i at trække vejret. Håber, at den øver sig i at trække det dybt. Skal trods alt ud og have begynder-mig som mor.

Jeg kan ikke længere:
Lave armbøjninger på tæerne.

Se ned på min lynlås, når jeg skal lukke min jakke. Heldigt, at jeg efter 1000 år på diverse festivaler har sort bælte i Tøj I Mørke.

Passe nogle af mine gamle bukser.

Køre bil uden at have lyst til at kile en oppustet, sort affaldssæk i ryggen, så maven får mere plads.

Kan til gengæld:
Stadig sove på maven.

Takket være hormoner og ½ liter mælk om dagen prale af hår så kraftigt og glansfuldt, at L’Oreal dåserne godt kan gå hjem og lægge sig.

Ville dog ønske:
At den ekstra kraftige hårvækst var begrænset til hovedet. Den månedlige brasilianske voksbehandling har nu udviklet sig til en slags meget smertefuld ekstremsport. (Ja, undskyld, men har lovet mig selv ikke kun at blogge om alt det plyssede og pæne.)

Spekulerer meget på:
Hvordan alle andre ved, hvordan en plukve føles?

Hvad jeg skal gøre af mine bryster om 6-7 uger. På undertøjsbutikken Lace’s hjemmeside, der praler af 2000 bh’er i 56 størrelser, er der nu 3 tilbage, jeg kan passe. Kan jo for fanden ikke gå rundt med dem i hænderne med det job, jeg har.

Har ikke lyst til:
At begynde at køre med cykelhjelm, selvom jeg ved, at jeg burde.

Har til gengæld meget lyst til:
At begynde at cykle i rustning. Føles langt mere nødvendigt. Er I klar over, hvor råddent resten af verden kører?

Published by

18 Replies to “Status over situationen på Blogsbjerg:

 1. Åh, du er så sød. Jeg er sikker på, at du bliver en fantastisk mor. Hvis du boede i Aalborg, ville jeg med glæde blive din babysitter. 😀

 2. før plukveerne kommer det guddommeligtagtige. når den bette første gang strejfer dig. det glædede jeg mig sådan til, da jeg læste en kvinde beskrive det som sommerfuglevingeslag.

  det dækker meget godt.

 3. Den mindre romantiske version af, at du kan mærke baby, er at det føles som om du har spist rigtig eget og at tarmene vrider sig. Eller som at slå en indvendig prut.
  Det der med plukveerne fattede jeg også først til sidst:)

 4. Linda PÅ MED DEN CYKELHJELM! jeg siger det bare : – ) Men forstår også godt rustnings-tanken : – ) for ja ALLE andre kører råddent:-( og man får løvemor-forsvarsgener fra det øjeblik man ved, man er gravid. Og det fortsætter (også efter det 18.år kan jeg oplyse!!)
  – Mette

 5. Jeg har to børn og har stadig ikke fundet ud af hvordan en plukve føles 🙂
  Tror det er noget nogen emsige jordemødre har opfundet for at få gravide til at slappe mere af. (Vi tror sgu vi stadig kan klare hele verden og lidt til, selvom vi slæber rundt på en kæmpe dunk midt på maven)
  Held og lykke med det hele, og få så lige den der cykelhjelm på søster 😉

 6. Plukveer gør (som regel) ikke ondt, men kan genkendes på, at maven med jævne mellemrum bliver hård som en sten.

  Du behøver som sådan ikke at spekulere over dem, medmindre de er hyppige og gør ondt.

 7. Vil du give dit barn en cykelhjelm på en dag? Hvis du ubetinget svarer ja til dette, brug så samme argument til selv at tage en cykelhjelm på nu og i fremtiden. Hvad skal dit barn gøre, hvis der sker dig noget? Jeg bliver ret forstemt af at se mødre uden cykelhjelm med børn iført cykelhjelm bag på cyklen. Cykelhjelm hjælper ikke mod alle slags ulykker i trafikken, men de hjælper mod nogle – og det er værd at tage med. Ja altså. Synes jeg.

 8. På med den cykelhjelm. Der er ingen vej udenom (eller hedder det "der er ingen kære mor"?).
  Mht. brazilian – enig!!! – og skiftede derfor til sugaring. Der må være nogle som laver sugaring i Århus. Prøv det…det er meget mere mildt end voks (yes – brugte lige ordet "mildt" dér!!).

 9. Spørg din jordmoder om hun ikke kan hjælpe dig med at fremprovokere en plukve. Jeg havde haft dem i et par måneder uden at vide det var dem…

 10. Du skal være glad, hvis du ikke ved, hvordan en plukve føles! Jeg er i 26. uge og har går konstant til kontrol, fordi jeg har aaalt for mange. Men okay: det føles som om hele din livmoder spænder og den bliver stenhård, så hvis du mærker på maven med en finger, kan du mærke en tydelig forskel. Hvis ikke livmoderen bliver helt hård, så er det nok ikke en plukve. Det gør ikke ondt, men er ikke videre behageligt. Men tillykke med baby i øvrigt. Det er fantastisk når man når dertil hvor man kan mærke små fødder dagligt. 🙂 Vh. Kat

 11. Hahahaha (griner stadig) – hvor er du sjov! Du skriver lige til min humor, og jeg deler så mange af dine tanker og meninger. Fantastisk!
  Skal huske og fortælle at jeg først lige er begyndt at læse din blog – det forklare lidt om hvorfor jeg kommentere på et flere år gammelt indlæg!
  BH M

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.