Nok også meget godt, hvis de får blå mærker af at ligge på ærter.

Når jeg kører til træning, kommer jeg forbi en paintball-bane, der altid får mig til at trække på smilebåndet, fordi den minder mig om en polterabend, jeg deltog i for 7-8 år siden.

For vores vedkommende var det ikke maling, vi skulle skyde hinanden med, men derimod laserguns. Da vi ankom til banen, fik vi alle udleveret sådan en bang-du-er-død-vest, der lyste, hvis man blev ramt, hvorefter vi blev lukket ind i et stort og meget mørkt lokale.

Herefter var det alles kamp mod alle.

Jeg har altid været udstyret med et meget veludviklet konkurrencegen. Jeg har også altid været natteblind. Og jeg ville så gerne have set det udefra, da jeg derfor spænede ALT hvad jeg kunne – lige ind i en sortmalet væg.

Da jeg kørte forbi banen i dag, kom jeg til at tænke på Kronprinsesse Victorias bryllup (ved godt, at det er lidt overdue at mene noget om det, men jeg har haft så travlt hele weekenden, at en karikaturtegning af mig bare ville have været en vandret streg – en lidt tyk, vandret streg – så jeg giver hermed mig selv dispensation).

Og må jeg starte med at sige, at jeg synes, at hun var bedårende? Af alle royale – som jeg ellers ikke rigtigt forholder mig til – er hun den eneste, jeg virkelig hepper på. Må fandme kræve sit konstant at blive sammenlignet med en lillesøster, der er så køn, at man får ondt i hovedet af at kigge på hende, og at skulle bekæmpe en spiseforstyrrelse med hele verden som publikum. Men på optagelserne fra i lørdags ser hun bare så stærk og glad ud.

Der er nok ingen, der går i chok over oplysningen om, at det fik mig til at hyle.

Nå, men det jeg egentlig ville sige med det her indlæg var: Hvad laver royale mennesker på deres polterabend? Kan ikke lige se Mary sumobryde i de der ildelugtende, oversize dragter. Eller la clon Marie til dildoparty. Ansigtsbehandlinger og massage er vel bare just another day at the office, og for fyrenes vedkommende er rafting, klatrevægge og bungee jump jo blege afarter af al den militære jægertræning, de får tiden til at gå med, mens de venter på, at der skal blive en trone fri.

Nå, men hvad min royale heltinde Victoria end lavede, er jeg sikker på, at hun var god til det, og gjorde det stilfuldt.

Helt uden at løbe ind i væggene.

Published by

9 Replies to “Nok også meget godt, hvis de får blå mærker af at ligge på ærter.

 1. KlonMarie Ja det er fandeme skræmmende at han fik bygget en klon af broderens kone, desværre har hans klon en ret nedladende attitude lader det til.

  Kan godt lide at den der kommer med linksene er anonym 😀

 2. Godt spørgsmål! Hmm… Måske bliver de klædt ud som helt almindelige mennesker?? :p

  Og ja Klon-Marie. Hvad sker der?!? "Find din egen kæreste, Mulle!"

 3. synes også Victoria er sej! men det synes jeg nu også Mary er.. jeg er – indrømmet – royalist : – )
  – Mette
  ps ville nu godt ha´ set dig drøne rundt på den laserbane….

 4. Ha ha ha ha ha hvor er du sej. Sidder og griner højt over det der med væggen. Det må have set så grineren ud.
  Det er da falde-på-halen-komik der vil noget 🙂

 5. Du var i det mindste ikke den der fandt et hjørne og gemte sig der under hele laser-eventen fordi det der mørke skræmte livet ud af dig.. puuuh.. jeg gør det aldrig igen! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.