Netløs i Seattle. (Eller… Nåmn, det regner i hvert fald lige så meget.)

Da jeg tilbage i maj bestilte bredbånd og tv hos You See, ville jeg godt have haft en medalje for Meget Voksent Overblik & Indsats. Tanken om, at msn og fb ville være mine livliner til de århusianske efterladte, virkede selvfølgelig svært motiverende, så jeg var MEGET omhyggelig med at forklare YS, at jeg lige nu boede i Århus, og at det derfor var dér, de skulle sende post, modem, regninger osv. hen.

Flytningen rykkede tættere på, overblikket rykkede længere væk, og det var først, da jeg sad i mit nye hjem med en computer, der bare stirrede tomt tilbage på mig, at det gik op for mig, at noget manglede. Tjekkede alt, hvad jeg havde fået af post, men ingen små hilsner fra Post Danmark om fejlslagne forsøg på at levere modem.

I et helt usædvanligt anfald af storsind tænkte jeg, at de lige skulle have et par dage til at opdage, at folkeregistret havde puttet mig over i en anden kasse, så de kunne få skidtet sendt afsted.

I morges løb jeg så tør for tålmodighed, ringede derover og fik fat på Gitte.

Mig: ”Blablabla. Har betalt fra d. 01.07, men mangler stadig mit modem.”

Gitte: ”Ja? Har du slet ikke kunne bruge dit bredbånd?”

Mig: ”?? Altså.. nej? Jeg mangler jo mit modem?”

Gitte: ”Nå ok. Ja. Nå. Men altså, bredbåndet er sat til at virke d. 23.05….”

Mig: (Ildevarslende) ”Nej, det er bestilt i maj. Jeg vil bestemt ikke håbe, at jeg har betalt fra den dato?”

Gitte:” Nej… Ok. Nej. Ja. Øhm… Altså, og du har SLET ikke kunne bruge dit bredbånd?”

Mig: ”Jeg. Har. Ikke. Fået. NOGET. MODEM!!” *fat det nu, for satan-smiley*

Den samtale fortsatte i 10 minutter, hvorefter hun pludselig fik trykket på noget og kunne se, at de havde fået modem’et retur. Sååååå….

”Ja!? Og hvorfor (fandenihelvedeogsatan!!) har I så ikke gjort mere ved det? Havde I forestillet jer, at jeg nok bare fik det til at virke uden?”

Det vidste hun ikke. Men efter meget, meget lang konfereren med sin kollega, oplyste hun med hele stemmen smurt ind i gavebod, at ”vi sender dig et nyt, helt kvit og frit!”

Her synes jeg bare, at I skal forestille jer alle de bandeord og store bogstaver, I kan.

Mere konfereren med kollega.

Nå, men så ville de kreditere mig ”hele perioden fra d. 23.05 til d. 05.07!”.

”DET ER IKKE GODT NOK, NÅR MIT MODEM FØRST KOMMER PÅ TIRSDAG, FOR HELVEDE!!!!”

Jeg talte med Gitte i 24 minutter. Den eneste grund til, at vi ikke taler endnu er, at jeg til sidst var så tæt på at miste lysten til at leve af bare irritation, at jeg var nødt til at lægge på.

Og Gitte? Hun var ”i hvert fald bare glad for, at hun kunne hjælpe mig, så jeg kunne have mit modem allerede på tirsdag.”

Nogle gange, ikk? Så har jeg bare lyst til at stille mig op på taget og brøle: ”What THE FUCK!?!” af hele verden.

Published by

11 Replies to “Netløs i Seattle. (Eller… Nåmn, det regner i hvert fald lige så meget.)

 1. Havde samme oplevelser med mit reklamebureau, dengang dett stadig kunne betale sig at gå med aviser

  Mig: Jeg er syg i dag så jeg kan ikke gå med aviser

  Reklamebureausdame: Dit rutenummer?

  Mig: 633 (Kan ikke huske det rigtige nummer)

  Damen igen: Nå, men vi kan altså ikke sende dig en afløser da du ikke ringede i morges.

  Mig: Jamen jeg er altså først blevet syg nu!!!

  Damen: Nå…men så få din familie til at hjælpe

  Mig: Jamen de er på arbejde

  Damen: Jamen vi kan altså ikke gøre noget ved det når du først ringer nu…

  Mig: Jamen jeg kan altså ikke forudse sygdom

  Damen: Jamen når du ringer 2 minutter i lukketid så kan vi ikke hjælpe dig.

  Mig: Ok (havde givet op, og mine forældre var på arbejde)'

  Så gik jeg syg rundt med aviser og var vred på alle de reklamebureauer, som ikke kunne fatte at når man var syg, så var man syg. (Fik også senere lungebetændelse af at gå syg rundt i kulden og arbejde)

  Den slags oplevelser er trælse.

 2. Skulle lige hilse og sige at Telenor ikke er en dyt bedre. De sagde en uge fra modtagelse af kontrakt, der gik så 2 mdr, utallige opkald og eftersøgninger, før det lykkedes. Og de skulle sgu ikke engang sende noget, bare trykke på en knap!!!!!
  For helvede da osse…..
  Vi kan sende folk til månen, men at få internet til at virke er åbenbart meget tæt på det umulige!

 3. Øv, har selv haft lignende irriterende samtaler med You See. Men kan ikke lade være med at tænke: Hvordan er du kommet på nettet for at skrive dit indlæg?

 4. Uha nye genbo….den slags selskaber er lige til at få lange …… af! Hvis du får brug for og lyst til at låne/logge på genboens internet indtil du får dit til at virke, så sig endelig til, så arrangerer vi lige lidt kode udveksling 🙂

  Hilsen 236

 5. Og jeg vil heller ikke anbefale Canal Digital. Jeg bor i et område hvor jeg er tvunget til at benytte mig af deres tilbud. Og da jeg i april var lykkelig over at have fået mit eget sted for første gang bestilte jeg mit internet (skulle alligevel bruge ca 2 uger på at sætte alt op jo). Først i går begyndte det at virke som det skulle… Min kæreste og jeg har været i telefonen med teknisk service så ofte at vi bare ved at sige kundenummer inden de har tastet færdig udbryder de bare "har du stadig problemer?" og lyder helt vantro… Rart med en sød genbo som Rikke i den situation der tilbyder lån af det hele.

 6. Selvom det ikke er det samme (faktisk det modsatte) så kommer jeg til at tænke på et link jeg fik forleden:
  vibrugerikke.dk

  Det er et firma der er blevet så trætte af telefonsælgere der ringer til dem at de ligegyldigt hvad de bliver tilbudt – bare siger: det bruger vi ikke. Om det så er hygiejne eller flere kunder, ja så bruger de det ikke. Mange sjove samtaler er gengivet på hjemmesiden.
  Kh. Lene

 7. Ufatteligt hvad man skal trækkes igennem af de teleselskaber. Og det værste er at man kommer til at tale med en 17 årig i et callcenter, der aldrig har forstand på en dyt eller bemyndigelse til noget som helst….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.