Mesterhak in da house!

Nu er mit modem kommet. Hurra. Uheldigvis er jeg decideret handikappet, når det kommer til teknik, så jeg vil ikke engang forsøge at begive mig ud i at montere den lille forsinkede satan selv. ”Hvordan kan du så blogge, Linda?” hører jeg jer spørge. Jeg bruger hotspot på min iPhone, og vær søde ikke at bede mig forklare hvad dét er, eller hvordan det virker. Jeg aner det ikke. Min papbror har sat det op for mig, så det eneste jeg skal gøre, er at sætte min telefon fast i min computer. Og det kan ikke engang jeg fucke up.

I mellemtiden er vi så småt ved at være på plads i det nye residens. Der mangler stadig lamper og gardiner og sådan, men flyttekasserne er pakket ud og kaffen er på plads i skabet. Anton er begyndt at lave en jordfræserudgave af at kravle, og han er HURTIG! Og vild med ledninger. You do the math.

Til gengæld – og det her tør jeg næsten ikke skrive af frygt for at jinx’e det – har jeg de sidste par dage smidt ham i bilen, når han begynder at se træt ud op til den første morgenlur (kl. 7, fordi ungen konsekvent står op kl. 5, goddamnit!) og kørt i fitnesscenteret.

Hvor han har sovet i 1½ time, så jeg har kunne træne.

Det skriver jeg lige igen, for det fortjener fandme en gentagelse:

Han sover. Jeg træner.

HURRA!!!!

Måske man endelig kan slippe af med sit fars-look?

(Er der andre end mig, der har problemer med blogspot? Jeg har været forment adgang til bold/kursiv/skriftstørrelsefunktionerne i 2 uger nu.)

(Vista-issues, måske?)

Published by

4 Replies to “Mesterhak in da house!

  1. Jeg synes det ville være meget mærkeligt, hvis Vista var skyld i problemet, da programmet er webbaseret. Men det kunne være din browser, hvis du har fået en ny browser sammen med dit nye vista…

  2. Havde samme problem da jeg kørte med internet explore 9 som browser. Blev løst ved at gå tilbage expl. 8.
    (Hmm, lyder jo som om, jeg har helt vildt tjek på det der teknik noget, men ærligt, så citerer jeg bare hvad kærsten prøver at forklare mig..)

  3. Jeg vil blot ønske dig tillykke med modem, – altid noget du ikke skulle rykke endnu engang, – det er så dræbende at være på "vent" i 15 min, for derefter at blive stillet om og rundt, for det var ikke lige der man skulle lande, for så til sidst at blive smidt af linjen. Men så gik der 45 minutter med det, og arrighed over ikke at være kommet igennem fører til konstruktivt energi niveau, – og lejligheden skinner 2 timer senere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.