I want moooore!

Har jeg fortalt, at jeg elsker Harry Potter? Nej? Nå, men det gør jeg. Så meget, at jeg har små, syge ritualer omkring ham. Jeg har f.eks. altid læst alle bøgerne forfra, når der er kommet en ny, (så hit nu med et spil TP, hvor alle spørgsmålene relaterer sig til den første bog) og i det omfang det har kunnet lade sig gøre, har jeg været til midnatspremiere på filmene.

Skulle der sidde en enkelt læser, der ikke lige er helt up to speed, er den sidste film blevet delt i to. Første halvdel havde premiere d. 18. november sidste år, og selvom billetten var købt, blev jeg fældet i en glidende tackling af en fødsel.

Ja ja. Selv jeg kan bremses.

Men i går kl. 00.00 (hvilket vel teknisk set er i dag) havde 2. og sidste halvdel premiere, og skulle jeg med? Til sidste runde? Tror jeg da VIST nok! Så på min første nat uden Anton, hvor det objektivt set ville have været rimelig smart at investere i noget søvn, sad jeg i Cinemaxx i Århus fra midnat til kl. 02.30, omgivet af hekse, troldmænd, tegnede ar og – min personlige favorit – en enkelt fyr på krykker, der havde forvandlet dem til koste.

Filmen var FANTASTISK, og jeg gider overhovedet ikke, at det er slut nu.

Og da SLET ikke, når jeg nu endelig har et barn, som om et par år er gammelt nok til at blive tvangsindviklet ind i alt det tryllelir, som jeg – trods alt – selv er for gammel til at stille i.

Published by

13 Replies to “I want moooore!

 1. Man KAN faktisk godt få et trivial pursuit spil med Harry Potte – det er kun til den første bog. Og der er en lille risiko for, at det er udgået af produktion 🙂

 2. jeg ELSKER også Harry Potter og jeg glæder mig latterligt meget til at se den nye film! I 3 år har jeg nu tvunget mig selv til IKKE at læse bøgerne for somethingsomething'gang, for at de skal blive endnu bedre når jeg gør det igen. Nu kan jeg snart ikke holde det ud længere!

 3. Åh, jeg synes den sidste film lader meget tilbage at ønske i forhold til bogen.

  Jeg troede det ville være ligesom den fantastiske 3er i Ringenes Herre.Det var det desværre IKKE.

 4. ELSKER ELSKER ELSKER Harry Potter!!

  Selvfølgelig er der en del, der ikke kan komme med i filmen, som var i bogen – svært at få skuespilleren til at udtrykke en 5 sider lang indre dialog med et ansigtsudtryk, men jeg synes de gjorde de fantastisk, ja jeg gør 🙂

  Harry for president!! 🙂

 5. Jeg elsker HP. Og jeg elsker når Jesper Christensen læser dem højt på lydbog. Men filmene…? Jeg så de to første og blev simpelthen så skuffet. Men overvejer godt nok at give dem en chance til..

 6. Enig med dig og lille t 🙂 Fed film og jep eg begyndte også forfra ved hver ny bog 😉

 7. Yes. Jeg synes også, den var fab og kan heller ikke lide, at det er slut nu. Jeg synes faktisk, at filmene er blevet gradvist bedre og de peakede med de to sidste, hvor stemningen er perfekt knugende og magisk. Men intet slår dog bøgerne. Så den i 2d. Vil hellere børste tænder i rådden makrel end spendere penge på 3d. Fnys.

 8. Så i virkeligheden er det fordi, at du gerne vil optages på Hogwarts, at du går rundt med en lille heks i maven frk. Blogsbjerg???( indsæt kærlig og kæksmilende smiley)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.