Når jeg brøler: ”HOP!!” hvisker du frygtsomt: ”Hvor højt?”

Jeg tror, at vi efterhånden har fået slået fast, at jeg 97 % af tiden knuselsker mit job. I dag har jeg så været afsted på de sidste 3 procent.

De var søde, jeg elsker tonen bandt håndværkere, og jeg får løn for det, men jeg har brugt dagen på at stå til pynt på en byggeplads et sted i Danmark i 7 stive klokketimer i en mystisk verjhybrid af orkan, monsun og minusgrader og fryse min røv i laser. Alle omkring mig knoklede, kravlede, hamrede og savede, og mit bidrag til projektet bestod i at tolke: ”Er der nogen, der har set høvlen?” Hvilket faktisk ikke er så nemt, som det lyder til, når frosten har fikseret samtlige led på fingrene.

Og der er en lammer til den, der lægger en kommentar om, at der ikke findes forkert vejr, men kun forkert påklædning, for med mine 4 trøjer, 2 jakker, 3 par bukser, gummistøvler og hat var jeg mere udstoppet end påklædt, og jeg pivfrøs stadig.

Fik jeg med, at jeg faldt? Nej? Nå, men det gjorde jeg. Gik på røven på en våd, glat og lusket bro af træ. Elegance er mit kunstnernavn.

Nogle gange får jeg selv lyst til at lade som om, jeg ikke kender mig.

Nu sidder jeg under et tæppe med en varm computer i skødet og er i gang med den 4. kop kaffe. Mine håndled er ømme (møg-bro), mit hår så fedtet, at jeg kunne lave dreadlocks, hvis jeg ville (møg-hat) og jeg kan overhovedet ikke få varmen igen (møg-… vinter).

Jeg kunne få det ud af systemet ved at tage et varmt bad, give op og gå i seng.

Jeg kunne også tage ned og undervise.

MUHAHAHAHA!!!

Published by

9 Replies to “Når jeg brøler: ”HOP!!” hvisker du frygtsomt: ”Hvor højt?”

 1. Jeg tør også!!! Der findes ikk dårligt vejr, kun….. Nå heldigvis for os, tøede du så meget op at du lavede en KANON time – as usual.. 😉
  – mette
  ps kom så Thomas!!! Din tur!!

 2. Så er det man plejer at tage et billede med sin tlf og sende til veninden jo 🙂
  Husker stadig mit forsøg på at overleve 7 timers byggehelvede ved at posere i hjelm og keddeldragt …

 3. der findes ikke dårlig vejr. kun dårlig beklædning……… og det kommer fra en fagmand som ved hvad han taler om. hvis man ikke tror på det kan man komme forbi og bruge mange penge på det rette udstyr. når det er sket er man ikke i tvivl længere. Men Linda er ked af at du skal gå så meget igennem for at finde ud af at din garderobe ikke slår til når vejret viser sig fra den grimme side 🙂 hæ-hæ

 4. Mette og Thomas: Jeg ville nok begynde at sove med det ene øje på klem, hvis jeg var jer….

  K: Men nu er jeg udstyret med varmepuder, så jeg er USÅRLIG!

  Signe: Tak for dine fine kommentarer, både på dette indlæg og det forrige. Jeg er meget taknemmelig over, at du tager dig tid til at lægge dem.

  SS: *high-five*!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.