Man kan også overgøre en god ting.

Som tidligere nævnt har vi gang i noget turbo feng shui i hulen i disse dage, og i går ramte den etniske udrensningspatrulje mit køkken.

Heldigt, at jeg elsker de shakes, jeg kan lave med min nye super badass blender, for den er nærmest eneste tilbageværende beboer i køkkenskabet.

Jeg benyttede lejligheden til at optimere indretningen, så jeg er fri for at skulle ligge og rode rundt med røven i vejret og famle mig frem i blinde, hver eneste gang, jeg skal bruge min wok. Det hele blev så strømlinet og smart, så jeg tænkte, at jeg ville hænge mit forklæde ind i skabet (ja, jeg har et forklæde. Og hvad så!), så det ikke forstyrrede alle de rene linier.

Dårlig ide.

Har skreget højt af forskrækkelse hver eneste gang jeg har åbnet skabet siden, fordi jeg tror, at jeg bliver angrebet af et spøgelse en øksemorder, der bare har stået på lur og ventet på mig.

Måske vi bare skulle sige, at nu havde jeg ryddet op.

Published by

2 Replies to “Man kan også overgøre en god ting.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.