M2023, uge 36

(M20XX-indlæggene er et forsøg på at dokumentere min egen rejse mod at leve et mere bevidst liv, og en måde at hjælpe mig selv til at holde fokus på projektet på. Indsatsområderne er en skønsom blanding af økonomi, bæredygtighed og mental-minimalisme, og mit håb er, at indlæggene kan fungere som inspiration for andre, der gerne vil bevæge sig i samme retning ud fra devisen: Ingen kan gøre alt, men alle kan gøre noget).

I den forgangne uge har jeg:

1.

Solgt det ene af børnenes GPS-ure. Det var en stejl læringskurve ift. at jeg skulle have  gendannet fabriksindstillingerne på det, INDEN jeg opsagde abonnementet, men heldigvis var det en bekendt, der havde købt det, så de 7 ekstra beskeder frem og tilbage var ikke helt så pinlige, som de havde været, hvis det havde været en vildtfremmed, der havde købt det.

2.

Indstillet mig selv til en helgenkåring over, at jeg for 3 uger siden, da det havde regnet nonstop i 2 uger, satte mig på mine hænder og undlod at rydde op i sommertøjet. For JA, det havde været træls at skulle ud og købe noget nyt for de uger med sol og varme, vi får nu. 

Jeg kan takke M20XX-indlæggene for det her, for det er kun fordi det giver en ekstra runde af refleksion, når jeg skal formulere ugens punkter, at jeg husker fra år til år, at jeg før har været for hurtig.

3.

I samråd med mekanikeren besluttet at gå med helårsdæk igen.

Jeg kører så mange kilometer, at det er vigtigt for mig, at jeg kører så sikkert, som muligt (hvilket gør #dækgate fra i mandags så meget mere ubærligt), så jeg spurgte MEGET ind til fordele og ulemper. 

Hans argumenter var, at det med det klima, vi har, er længe forsvarligt nok, at det giver mindre arbejde og bøvl for mig, fordi jeg ikke skal opbevare et sæt dæk og fragte dem frem og tilbage 2 gange om året, og endelig, at det også er billigere, fordi det år, man trækker fra i brugstid, længe tjener sig selv ind, når man ikke skal købe to sæt og betale, hver gang de skal af og på.

Han har været det ordentligste menneske fra den allerførste dag, jeg trillede ind på værkstedet, så jeg stoler på hans vurdering. Helårsdæk it is. 

4.

Ryddet op på min bogreol og foræret de bøger væk, som jeg enten ikke får læst eller har læst og ikke får læst igen. Bøger bliver grå og triste af at stå uberørte hen, så ud i verden med dem, så andre kan få glæde af alle de historier, de gemmer på.

Published by

2 Replies to “M2023, uge 36

  1. Jeg er kører 100 % samme stil med bøger. Når de er læst ryger de videre til første gæst der vil overtage. Hvis de har nogensomhelst værdi bliver de solgt. For nogle år siden satte jeg den engelske udgave af de samlede Harry Potter bøger til salg. Av det gjorde ondt, men da en dreng på ca 10 år ringede på min dør og ville købe dem, endte jeg med at forære dem væk, for jeg havde den vildeste optur over at en 10-årlig knægt skulle til at opleve dem.

    1. Du har med 1000% garanti optjent point til et sæde i VIP-afdelingen, når du engang ryger helt op. Hvor er det bare en FIN gestus!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.