Lidt Om Chok

Måske er det fordi, jeg er i et ualmindeligt ondt lune i dag, men jeg skal godt nok koncentrere mig meget, for ikke at komme til at ringe op til henholdsvis TDC og TV2 og råbe: ”Hold nu kæft!!”

Jeg synes ikke just, at man kan beskylde LOC for falsk varedeklaration. Han ligner det, han er, og det skulle undre mig meget, om ikke, at det var lige præcis den bad-boy attitude, som begge virksomheder helt kom til at savle ved tanken om at få fingrene i. Jeg forestiller mig, at en af marketingcheferne har kaldt det “kant” og brugt minimum 15 minutter på et personalemøde på begejstret at snakke om, hvad det ville tilføre deres produkt.

Og når man flirter med den illusion, så gider jeg simpelthen ikke høre dem tude over, at de får PRÆCIS, hvad de betaler for. Det er lidt, som at blive overrasket over, at en kamphund kan finde på at bide, og hvis de hellere ville have haft historier om heltemodige undsætninger af pindsvin, skulle de have sat deres penge på Anders W. Berthelsen eller Poul Krebs i stedet.

Til gengæld må jeg sige, at jeg er glad for at se, at der trods alt er nogle steder i det offentlige system, hvor skodderne er lukket så tæt, at det samlede, danske pressekorps går befippet på røven, når ingen på forhånd har lækket til dem, at en af de kendte skal i retten.

(Og nu går jeg lige ind på mit værelse, til jeg er blevet god igen.)

Published by

5 Replies to “Lidt Om Chok

  1. Enig. Hvis jeg havde TDC ville jeg skifte udbyder. Hvis jeg så "The Voice" ville jeg stoppe. Birgitte

  2. Well. Den sidste illusion er jeg nødt til at punktere : det var ude, at det var ham, men kunne ikke offentliggøres pga navneforbud. Dem er der, trods alt, stadig respekt for.

    Til gengæld er det absolut lov, at ingen af de pågældende firmaer forlanger at manden stikker en undskyldning og er sit ansvar som forbillede bevidst. Pinligt! Især når nu Jørgen Leth blev smidt ud på røv og albuer – uden at være blevet dømt for noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.