Let me entertain you.

Jeg har svært ved at finde tid til at blogge for tiden. Dels har vi hvinende travlt på arbejde, og dels har jeg fundet mig en mand hinsidan (på alle måder); Stieg Larsson. Når det kommer til god underholdning, har jeg ingen stopknap. Jeg læser i vildskab. Flår siderne fra højre mod venstre i et tempo, der er en asperger værdig. Som en kæmpepackman på speed, har jeg ædt Pigen Der Legede Med Ilden, front til bagside, 500 sider på 3 dage. Ved siden af job, træning og alt det andet, forståes.

Det er ikke kun bøger, der får det frem i mig. Jeg ved ikke, hvor mange der har stiftet bekendtskab med tv-serien Lost? Var så heldig at få neglene i både første og anden sæson i samlet dvd-sæt. Jeg så 14 afsnit på en dag. Følte nærmest, at jeg havde fået nye venner. Og savnede dem inderligt, da sidste skive var pillet ud af maskinen.

På et tidspunkt, hvor jeg havde lidt økologiske tilbøjeligheder, synes jeg, at det var rasende skægt at strikke. Jeg strikkede 3 tasker i uld på en weekend, og måtte sygemeldes 4 dage pga seneskedehindebetændelse i underarmene.

Nu har jeg fået fingrene i den sidste bog i Stieg Larssons krimitriologi. Den ligger liiiiige her… Dilemma. Jeg burde rationere den, tage et kapitel om dagen eller noget, for jeg ved, at hvis jeg slår op på første side, er løbet kørt. Jeg vil, ør i hovedet, kigge op igen søndag aften, og være trist over, at jeg er igennem. Der er ikke flere. Snøft. Hvilket også er grunden til at jeg udsætter læsningen af den sidste Harry Potter. Jeg er ikke klar til, at det er slut! Kan man ikke sende ham på magisk gymnasium af en slags? Please?

Man må glæde sig over de små ting i livet: Godt, at jeg i det mindste ikke blev grebet af Vild Med Dans før for 3 afsnit siden. Har været nervøs på Roberts vegne hele dagen og har, for at det ikke skal være løgn, sendt en stemme-sms (*smiley-der-rødmer*). Det kan da ikke være det, de mener, når de siger ‘få dig en hobby’, vel?

Published by

1 Reply to “Let me entertain you.

Skriv kommentar:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.