Lavt tyngdepunkt og ikke-eksisterende selvironi.

Nå, men hvor meget tror I, jeg hader at sætte mig på stole, der braser sammen? Ret meget, faktisk. Havde det ikke været for mine muskuløse (men dog så slanke) lår, havde jeg ligget på gulvet og rodet rundt sammen med Pindebrænde Formerly Known As Chair. Så kunne jeg selvfølgelig ved samme lejlighed have samlet min værdighed med op.

Må hårde straffe ramme:
– folk, der griner, når man står der i ufrivillig squat.
– Ikeas fabrikanter i østlandene.
– folk, der kommer med fat-jokes, når man med røde kinder
står og kigger på resultatet af Røv vs Stol.
– folk, der ikke samler lortet ordentligt! (-og jeg ved, hvem I er….)

Det er kun sjovt, når det sker for andre. Hvor tit skal jeg sige det?

Published by

1 Reply to “Lavt tyngdepunkt og ikke-eksisterende selvironi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.