What are you doing right now?

Jeg har efterhånden bøjet mig og erkendt, at også jeg er Facebookfan. Jeg gider ikke alle de obskure grupper og tests, og jeg forstår ikke de der dyr, man åbenbart kan have. Trods alt er flertallet derude liiige gamle nok til at stadig at lege med Tamagotchier (når andre kigger) – men når det er sagt, så kan jeg godt lide, at folk skriver lidt om, hvad de render og laver. Det giver en rar fornemmelse af stadig at kunne følge lidt med i deres liv, selvom tiden er knap og der mest er tid til cyberkaffe.

Jeg synes imidlertid, at der trænger til at blive strammet op på reglerne for, hvad vi skriver som newsfeed. Har f.eks. flere gange siddet tilbage med dårlig samvittighed og skulet til min kaffekop, når jeg rammer “Hvornår har du sidst fået målt dit blodtryk?” Gider heller ikke rigtigt, når folk plastrer for meget ynk på skærmen. Trods alt er nogle af ‘vennerne’ derude mennesker, jeg kender fra professionelle sammenhænge, og da det samme må gælde modsat, kan jeg undre mig over, at de vælger at være SÅ private. Jeg bliver nærmest lidt forlegen på deres vegne. Meget interne meldinger duer heller ikke. “X tæller ned.” Jamen, så skriv dog til hvad! For det er vel en slags uskrevet regel, at man ikke spørger for meget ind til det derude? Eller hvad? De kunne jo lade være med at skrive det, hvis man ikke måtte vide noget om det….

Er der flere?

Published by

3 Replies to “What are you doing right now?

 1. jeg synes det kommer an på det forhold man har til en person. Jeg skriver mange mærkelige ting i min “hvad laver Susanne lige nu” og bliver da næsten lidt skuffet hvis der aldrig er nogle som spørge ind til dem. På den anden side kan jeg også næsten blive lidt småfornærmet hvis nogle som jeg ikke kender ret godt spørge ind til det som jeg har skrevet, på en for undrende(er-du-lige-lidt-for-mærkelig-nu-måden.)Tja vist ikke så underligt at det er svært at finde ud af….
  Knus Sus

 2. Gider heller ikke hvis folk skriver det samme hver gang… Hvis man tæller ned er det jo fair nok at det er det samme, med tallet til forskel (forudsat at man har bekendtgjort hvad man tæller ned til!)…
  Og gider folk så godt tjekke deres newsfeed igennem for stavefejl inden de poster den?!
  Det var bare det jeg ville sige, hej

 3. Hi hi… Faktisk stemmer jeg for at man godt må være lidt kryptisk derinde :o)
  – Jeg ELSKER facebook; er vist blevet sådan lidt afhængig af det skidt…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.