KomnukomnuKOMNU!!

For et par uger siden skrev jeg om road trip til Tyskland, hvor vi bl.a. daskede rundt i noget tysk by af en slags. I pågældende by var vi inde i en parfumebutik, hvor jeg prøvede en helt fantastisk duft, som jeg kraftigt overvejde at købe. Men da jeg jo for tiden prøvekører Voksenidentitet 2.0, der blandt mange andre spændende features indeholder vinduesvask og struktureret madlavning, besluttede jeg at vente med at købe den. Lige overveje to gange. Har jo så mange pafumer derhjemme. (Sjovt nok taler denne fornuftens røst med min mors stemme…) Det betød naturligvis, at i det sekund vi trillede retur over grænsen, ville jeg have den. På NU!-måden.

Tilbage i helligdagsbefængte Århus ventede jeg 2 hele dage, og da forretningerne ENDELIG åbnede igen (lukkelov, be gone!), så man mig stå på første parket med sultent udtryk i øjnene og skaptslebet kort. Gæt hvad? Mærket forhandles ikke i Danmark. Hjem. Google. Fundet! Ét sekund efter, at jeg havde klikket på ‘gennemfør ordre’, stod jeg ude på gaden og spejdede ivrigt efter pakkeposten.

Det er så 9 dage siden. Er den kommet? Nej. Er jeg træt af at vente? Ja. Er efterhånden så utålmodig, at jeg seriehader Post Danmark, Post Tyskland og hele Jill Sanders koncernen. Har mest lyst til at cykle til Tyskland og hente den hjem selv.

Kunne selvfølgelig bare have valgt at købe den næste gang, jeg kommer sydpå, men jeg synes, at vi med al uønskelig tydelighed har fået illustreret, hvad der kommer ud af at vente. VED bare, at man ville finde skilt på hyldekant: “Auf Produktion ausgenommen. Bitte.” (Ja! Som om du selv ved, hvad det hedder på tysk!).

Det ville lette livet for mine omgivelser en del, hvis der var et sted, hvor man kunne sende overskydende temperament og utålmodighed til destruktion.

Published by

5 Replies to “KomnukomnuKOMNU!!

 1. Kan høre det er noget der ligger i vores gener;) Jeg kan på mystisk vis, blive forvandlet til duacell drevet hoppebold, hvis jeg ikke kan få det som jeg nu lige synes. Tror du man kan leje/hyre nogle til at geganere P.D. indtil de afleverer ens pakke?
  Sus

 2. Was fanden?? Ich wuste gar nicht das du so gut auf deutsch war. Vieleicht du solte eine neue blogge in dieses wunderbare (think not!!!) sprache geöffnen???
  – ku de måske sende min hårlak med i din pakke så? Gider heller ikke vente mere altså….

 3. Måske I begge vil have jeres varer med MIN pakke som kommer imorgen (og hvis den IKKE gør, så kommer det til at gøre ondt på Postdanmark!)
  VilhamitlykkearmbåndNU!

 4. Forhåbentlig er alle jeres pakker fra Europa. Jeg fik en pakke tilsendt fra Østen og så skal der jo beregnes told. Post Danmark tastede forkert og jeg måtte betale mere i moms og told end varen havde kostet.
  Det har taget to måneder for dem at svare på min mail om at de skal slippe sjanterne pronto. I mailen stod, at min sag ville blive behandlet indenfor de næste tre uger.
  Jeg skal ha renter. Og tålmodighedsafgift.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.