Kender du den om blondinen, der skulle gøre rent?

De sidste tre måneder har min støvsuger opført sig som patient, der har od’et på panodil: De vitale organer er langsomt sat ud, og efterhånden ville det være mere effektivt at fjerne nullermænd og nytårsglimmer med mundholdt sugerør. Derfor har jeg idag investeret i ny, rød husalf. Fragtede den hjem på bagagebærer og bar den ærbødigt over dørtærsklen. Efter at have pakket ud og samlet, tænkte jeg, at kassen kunne bruges som kiste til min hedgangne Nilfisk. Da jeg tager den ud af skabet, kigger jeg på den med det ekstra lange afskedsblik – og opdager mystisk knap, der kan skrues op på 1300, men som står på 300…

Nogen chance for at Synkron-Støvsugning er på vej ind på listen over OL discipliner?

Published by

1 Reply to “Kender du den om blondinen, der skulle gøre rent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.