Køb din egen, so!

Er det mig, eller er indbruds- og overfaldsraten steget med ca. 4.000 % ? Jeg kan, uden at anstrenge mig, komme i tanke om flere i omgangskredsen, der har haft indbrud siden jul, og folk bliver skudt og stukket ned i hobetal.

Nu har jeg hørt, at det sidste nye er, at grupper af møgbørn i alle farver passer uskyldige pseudo karabinhager op og truer dem til at aflevere deres Canadian Goose jakker…

Ens overtøj?? IMENS man har det på??! Aj men hvad fanden sker der!!?

Jeg vil til at gå med riffel.

Published by

7 Replies to “Køb din egen, so!

 1. måske man alligevel sku´ overveje amerikanske tilstande, så ungerne allerede i børnehavealderen lærer at håndtere skydevåben, så de kan forsvare sig ? : – )

  kh mettte

 2. Suzy@ Karabinhager er folk med friluftstilbøjeligheder. Folk, der vandrer og synes, at bjerge er spændende. Som alvorligt mener, at telte egner sig til overnatning og at mad er noget, man fanger.

 3. Lad mig lige droppe ind på en kommentar her…tillad mig at sige at jeg er total fan af din blog. Din skrivestil, her i Berlin ville vi sige “hardcore” ;-), er så skøn og fuld af vits og god smag.
  Som pc-fanatiker er jeg ret så misundelig på din nye lille skat. Hvordan kører den?
  Einen guten Abend 😉

 4. BB@ Tusind tak for de pæne ord:)

  Og jeg kan lige så godt sige, at du bliver nødt til at købe dig en mini. I LOVE it! *ole-henriksen-smiley* Livet bliver ikke det samme igen.

  Mit freundliche Grüssen (hedder det stadig det? MANGE år siden mor gik på handelsskolen!)

 5. Jow, der mangler blot lige et bette n der ved freundliche… Det var den der dativ, du husker den nok, oder? Men ellers var det flot gået syns jeg 😉
  Jeg lurer godt nok også på de der minis…de er lidt lækre og sådan lige til håndtasken (selvom jeg ikke går med håndtaske 😉 OG, hvilket er et stort plus, de falder og falder i prsi! Og hvis jeg nu vidste hvad en ole henriksen smuley er, så ville det måske hjælpe mig med beslutningen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.