Kan man donere alle sine licenspenge ubeskåret til ét program?

Der er sket noget fantastisk: P3 har fået et program på sendefladen, som jeg ikke bare kan holde ud; jeg flat out elsker det. Så meget, at jeg i det omfang det er muligt, arrangerer min dag rundt om sendetiden.

Monte Carlo. For HELVEDE, jeg synes, det er sjovt! To timers fuldstændig planløs underholdning i et tempo så højt, at det føles som at indtage en shake bestående af espressoer, coke og candyfloss efter 14 dages faste. Der er ikke skyggen af dybdeborende journalistik eller – som i ”Smag på dig selv P3” – invitationer til lytterne om at byde ind med poetiske minder eller ideer til, hvad musik smager af (christ altså! Hvem har udtænkt det koncept!?) – men bare kaskader af humoristisk ping pong fra to fyre, som lyder som nogen, man godt gad hænge ud med.

Et program udtænkt af hjerner, der kigger på Nike Shox skoen og fluks døber den ”Randersstiletten” har mig som sin klare målgruppe.

De kan heller ikke lide hverken Sveinur eller Bruno Mars.

Blogsbjerg heart Monte Carlo.

Published by

11 Replies to “Kan man donere alle sine licenspenge ubeskåret til ét program?

 1. Aiij men det bare så SPOT on! Alt ved programmet er sjovt. Det er lige før, at det at gøre rent, faktisk er helt ok med en Monte Carlo podcast i ørerne.

  Jeg udtrykte min kærlighed for programmet i sidste uge (http://caringisoversharing.blogspot.com/2012/03/one-love.html), hvilket resulterede i at samtlige i min omgangskreds er svært bekymret for min sindstilstand.

  Det er jo umuligt at få udrettet noget mellem kl. 14-16, specielt efter jeg har opdaget webcam funktionen (hej hej stalker).

  One love!

  Ps.: Tak for en outstanding blog, jeg er stor fan!

 2. Jeg er SÅ enig. De har allerede reddet mange dage i laboratoriet, selvom jeg førhen har svoret på, jeg var færdig med P3 for altid.

 3. Sjovt, jeg gik og tænkte på det samme som albertesmor her forleden… Endelig en værdig afløser til de sorte spejdere!

 4. Sjovt nok at man kan elske at læse din blog og så åbenbart have så forskellig smag – jeg er simpelthen nødt til at slukke for radioen når "sneboldens" stemme lyder. Jeg synes at hans ordvalg og sprogbrug i det hele taget er noget det mest uintelligente, der længe er lavet på radio, og jeg mener ikke selv det er fordi jeg er snobbet (syns man vist aldrig selv) men jeg kender SÅ mange andre der kan lave bedre underholdning på en intelligent måde uden at det dermed bliver højpandet. tja smag og behag….

 5. Elsker dem også, og champagengaloppen 😀 Hører dem hver dag når jeg kører mine dejlige 50 km hjem fra arbejde, og starter resten af min dag med et stort smil på læben – på grund af de dejlige drenge.. De længe leve!!

 6. Jeg glemte helt P3 efter De Sorte Spejdere stoppede.

  Noget siger mig, at jeg skal til at høre radio igen.
  Dog kan jeg godt lide at smage på P3….. Det er sgu bedre end alle de andre fordummende lokal-radiokanaler og The Noise…… umpffff umpffff umpfffff umpfffff……..

 7. Trods det, at jeg er trofast læser af din blog, var dette indlæg smuttet fra mig. Heldigvis faldt jeg over det ved helt almindelig hyggestalking på din blog, som jeg er helt vild med.

  Og jeg giver dig ret: Mon-te Carlo er jo et helt igennem dejligt program, der kan aktivere lattermusklerne, når man sidder alene i sin bil.. Ikke siden De Sorte Spejdere har DR været så berettiget til deres licenspenge.

  Hip Hip Hurra!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.