Jeg var så glad for min cykel.

For satan. Er jeg nu blevet uhip uden at opdage det? Politiken skriver:

Cykelforbund: Tyverier truer cyklismen 6. apr 16:04 Indland Politiet må gøre en større indsats for at bremse de mange cykeltyve som især hærger i landets større byer, opfordrer Dansk Cyklist Forbund.

Der er sgu da ingen, der stjæler min cykel! Er den ikke fin nok til jer?! Det tætteste, jeg kommer på er, at jeg to gange har fået stjålet min cykelsaddel. Det tæller ligesom ikke, vel? Føles faktisk mere som et fravalg af min cykel end et tilvalg af min saddel. Udløser samme følelse, som da jeg havde indbrud, og de stjal mit tv, min video (til læsere under 25: en videomaskine er en form for gammeldags dvd afspiller) og mit stereoanlæg – men lod alle mine cd’er stå. (Til læsere under 25: Cd’er var nogle blanke skiver, som vi dengang opbevarede vores musik på, og som vi satte i telefonbogstore (en telefonbog er en form for Krak i papirudgave) maskiner, der fungerede lidt ligesom Ipods).

Har ellers været så glad for min cykel. Men det er ligesom ikke helt det samme mere, nu hvor jeg ved, at den ikke engang er god nok til det sorte cykelmarked i Polen. Gad vide om det hjælper, hvis jeg sætter saddel på?

Published by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.