Jeg; et heldigt menneske.

Efter en dag i selskab med en gammel, kær ven, som jeg ser alt, alt for lidt, og en snak om alle de store ting i livet, gik jeg hjem gennem et skumringsramt Århus.

Som jeg gik der, med månen hængende på himlen og byen pyntet med lys, blev jeg overvældet af den stille, taknemmelige glæde. For jeg elsker virkelig mit liv, de små skønhedsfejl til trods. Jeg elsker at bo i Århus, jeg elsker mine jobs og jeg har de mest formidable mennesker i verden omkring mig. Det er snart jul, i aften skal jeg i biografen med de andre 17-årige emo’s, og jeg glæder mig til næste år.

Og i morgen skal jeg ingenting. Overhovedet.

Published by

4 Replies to “Jeg; et heldigt menneske.

  1. ELSKER de dage! – Hvor man bare bli'r ramt af den der nærmest kliché-agtige lykke-følelse og ender med at rende rundt med et småfjoget smil.. LOVE it 😀

  2. Bare rolig.. Det er IKKE tilfældigt, at i alle sammen er så glade. Verdens bedste veninde har nemlig fødselsdag i dag!!! (og bare rolig: Jeg er IKKE en eller anden narcissistisk idiot, der faktisk selv har fødselsdag (: )
    PS: Jeg eeeeeeeeeeelsker din blog!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.