Jeg. Er. Så. TRÆT. Af. At. Være. Syg!

Jeg beklager den lave frekvens af indlæg på bloggen, men jeg er – stadigvæk, for satan i hede, hule helvede! – syg, og mine tanker bevæger sig derfor med samme hast som en skildpadde på valium, der svømmer rygsvømning i sirup.

Jeg ved ikke, hvad jeg havde forestillet mig, men da alle sagde, at institutionsopstart gav mange sygedage, havde jeg nok opfattet det som: ”- til Anton.” Silly me. Har nu været kronisk i knæ i 6 uger, og man melder sig jo for fanden ikke syg 42 dage i streg, vel? For så ved vi alle sammen godt, at Nemesis bestiller en lungebetændelse med sprængt blindtarm on the side i umiddelbar forlængelse af sygemeldingen.

Anton er ligeså skidt (men har arvet sin mors konkurrencementalitet, og forsøger at toppe mig med en gang øjenbetændelse) og vågner derfor en gang i timen fra jeg putter ham til kl. 3, hvorefter han sætter intensiteten op, og vågner hver halve time, indtil jeg giver op.

Lige nu har jeg så ondt i ørerne, at jeg er halvanden decibel fra at høre dårligere, end de mennesker, jeg tolker for, min hals er foret med pigtråd og mine øjenbryn har tilsyneladende fået bevilget permanent opholdstilladelse i den nederste del af mine øjenhuler. Jeg har feber, mine kæbeknogler gør ondt, ondt, ondt, og vagtlægens eneste trøst var, at ”sådan kan det fortsætte i årevis, når man har små børn”.

Vil I have mig undskyldt et øjeblik, mens jeg går ud og hænger mig?

Published by

18 Replies to “Jeg. Er. Så. TRÆT. Af. At. Være. Syg!

 1. Ok, ind i Helsekosten med dig og køb alt, hvad de har af biostrath, c-vitaminer, echinaforce, kräuterblut und so weiter! Det bliver en lang vinter, hvis det der fortsætter, så tag kampen op med det samme (det har du nok allerede gjort!).

  God bedring!!

  Kh Anne F.

 2. Hoooooolllddd uuuuuuuudddd!!! Jeg har været hvor du var – bare med to (jeg skal også konkurrere om alt ;o) – og jeg har virkelig været skudt helt i knæ og overvejet alt fra at donere dem til de fattige lande til at aflevere dem på deres absolut-ikke-deltagende-far's dørtrin – men jeg LOVER dig at jeg allerede har set lyset (mine tvillinger er lige blevet 2) – vores helbred er allerede blevet meget bedre end da vi vi seriøst var syge på skift i et par måneder af gangen. (pllllleaaaase hybris og nemesis stay away – jeg siger det kun højt for at opmuntre en der virkelig har brug for dét) Så lad lige være med at hænge dig – jeg har brug for dig og dine totalt sjove blogs!!!
  Kram fra hende der valgte at blive i Smilets by (som nu ikke er smilets by mere, men … noget andet meget mere reklamesmart som ingen kan huske…)

 3. Fucking øv!
  Jeg afleverer min brors 2 små i børneren imorgen, fordi den gravide moder ligger med den ondeste lungebetændelse og raller, mens faderen møder før Piphans får før omtalt morgenrejsning..
  Det er hårdt med syge småbørn, men det bliver bedre. 🙂

 4. Når man har haft det sådan i 6 uger må man godt bede lægen om at pode for bakterier. Man må også godt insistere på at få det sendt til dyrkning, når det viser sig ikke at være streptokokker i den nemme test. Tænk hvis nu det kan behandles med antibiotika?
  Ellers er det bare med at hænge på, og måske for noget familie til at tage over i weekender og hvad de ellers orker. Helst om natten så du kan få sovet ordenligt.
  God bedring til jer begge.

 5. Altså, en god varm, stærk gløgg er altså universalmidlet her.
  For en sikkerheds skyld kunne du købe Immolina i helsekosten, det booster dit immunforsvar og så er du snart på højkant igen.

  God bedring

 6. Hold da helt op, 6 uger!!
  Og jeg synes det var synd for mig med mine to uger, dog ikke i træk, men med en uges mellemrum..

  Men det er lige så slemt 🙁

  God bedring!

  // Sandra – moniquedahl.blogspot.com

 7. Echinecea-dråber så snart mistanken om sygdom strejfer dig – det er det eneste der hjælper (altså næste gang du skal til at være syg).
  Healende tanker fra en sygeplejerske

 8. Hmmm – desværre kan man blive syg, selv om man ikke har børn i institution.Det ved jeg, for jeg har været syg i hvad der føles som 100 år. Ringe trøst, I know.
  God bedring til dig!

 9. @Uden Relevans: "Hæng Dem ikke i bagateller, brug Randers Reb"…

  Hilsen en, som så alligevel hænger sig i bagateller (og bor i Randers).

 10. Echinacea smager helt ad H til. Det hjælper muligvis især fordi man tænker, at noget SÅ ækelt virkelig må gøre godt. (Ej. Jeg synes faktisk ikke, det virker. Det gør det til gengæld, hvis der kommer nogen med varm te og ynker en lidt. Det er SANDT)

  God bedring til dig og den lille bakterier-med-hjem-slæbende jægersoldat

  Knus, TBS (som ikke lige gider logge ind)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.