Ingen roser uden torne.

Dag 3/16:

Som jeg skrev i går, gjorde vi under vores ophold i San Francisco en del ud af at spise på steder, som de indfødte havde anbefalet, men på tredjedagen lærte vi så, hvorfor det stadig er vigtigt at huske sin sunde fornuft, når man vælger restaurant.

For når man får anbefalet et sted, der hedder The Stinking Rose, så er det lige en overvejelse værd, hvorfor kokken har valgt det navn, og ikke f.eks. The Ugly Rose eller The Annoying Rose.

Alt – ALT – var lavet på hvidløg. Også isen.

Jeg vil sige, at jeg godt forstår, hvorfor vi fik navnet stukket ud, for maden var fantastisk, men når det er sagt, er det hverken kønt, festligt eller spor fantastisk, når systemet laver et hvidløgsrelateret meltdown.

Selvom vi gjorde en iHÆRdig indsats for at skylle stank og eftersmag væk på barer, der serverede Jack Danielsshots i glas på størrelse med tandkrus, føltes det alligevel som om samtlige vampyrer i Transsylvanien afstandshånede os, mens de triumferende dansede ‘Så kan I lære det’-dansen.

Og dagens mest sagte sætning faldt for sidste gang 20 minutter efter, at gangvagten havde slukket lyset og bedt om ro på værelserne:

“For SATAN, jeg har halsbrand!!”

Published by

7 Replies to “Ingen roser uden torne.

 1. Jeg bliver jo helt misundelig.
  Jeg ææææææælskede The stinking rose…prøvede dog ikke hvidløgsisen.

  Du var vel ikke tilfældigvis på en bar der hedder Crow bar?

  For pokker…jeg vil tilbage NU!

 2. (altså ikke hende med StineStregen)

  Jeg har tænkt lidt over… Du skrev i Dag 1, at du ikke havde kunnet undvære at blogge i 16 dage. Så hvad gør du nu? Blogger videre i kladdehæftet? Sådan så når hele SF-turen er offentligtgjort, så kommer dine tanker om dagen efter turen på bloggen. Og næste dag, dit indlæg fra andendagen i DK, og så videre. Og så ender du med at blive verdensberømt, fordi du opfandt konceptet "forsinket blog"!!!

 3. Superhelt: Jeg må være helt ærlig og sige, at jeg ikke aner det. Gik lidt skidt med at læse. Mørke og sår'n…

  Pedrsn: Vi er nogen, der skal holdes under opsyn:)

  Stine: Hvilket jo i virkeligheden passer fint til mit tolkejob irl: Blog med forskydningstid:) Nej, lige nu får jeg lysten styret ved at forsøge at afkode mine egne kragetæer fra turen.

 4. HA!

  havde gangvagten store militærstøvler på og grøn baret? … og var der pigtråd omkring hytten . . og sårn en sjov terrænagtig træningsbane med nogle bildæk og noget reb, lige udenfor!!

  *knew IT*

  =)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.