Info om reception og mulighed for at vinde en bog.

Som lovet i sidste indlæg kommer her lidt mere praktisk info om receptionen ifm. udgivelse af min bog.

Receptionen kommer til at foregå d. 18.10. på Godsbanen, Vogn 1, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus, kl. 16-19. Jeg håber, at du – ja, dig, der lige nu sidder og tænker, at det ikke gør en forskel, om du kommer – kommer. For det gør det for mig. Uanset om du har læst med i 5 minutter eller 5 år, om du stikker hovedet ind forbi hver 6. måned eller om du er frequent flyer, så er du mere end velkommen, og det samme er dine børn, små som store, samt dine veninder og din mor, der stadig ikke helt har forstået, hvad en blog er.

Jeg har ikke prøvet sådan noget her før, så jeg ved ikke helt, hvad jeg skal forvente, men hvis det var mig selv, der var inviteret til noget lignende, ville det nogle dage passe bedst, hvis man måtte droppe ind forbi en halv time på vej hjem fra arbejde, så det aftaler vi bare, at du gør, hvis det er det, der får tingene til at hænge sammen.

For de mennesker som står for at stable det på benene, er det måske meget rart at have en fornemmelse af, hvor mange vi – bare sådan ca. – bliver, så hvis du har 30 sekunder til at gå ind på https://www.facebook.com/damgaardforlag/ og under “begivenheder” tilkendegive at du kommer, er jeg ret sikker på, at det vil være værdsat. Du er i øvrigt mere end velkommen til at dele begivenheden, hvis du tror, at nogen du kender, også kunne være interesserede.

Jeg har fået lov at give en håndfuld bøger væk, og tænker, at vi gør det på den måde, at jeg smider 3 i puljen nu, og så laver en give-away mere i starten af december, hvor man kan vinde en mandelgave/pakkespilsgave/hadegave afhængigt af, hvem man giver den til.

Published by

64 Replies to “Info om reception og mulighed for at vinde en bog.

 1. Jeg har fulgt dig fast siden slutningen af din første graviditet, jeg fandt bloggen ved et tilfælde og din termin var 1-2 mdr før min.
  Jeg følger dig nok mest for din skrivemåde og elsker dine 'i øvrigt', men det er også hyggeligt at høre om jeres hverdag.

  Jeg kommer desværre ikke til receptionen eftersom der er temmelig langt til Århus fra København, men bogen vil jeg gerne have fat i, vundet eller ej 🙂

 2. Jeg vil rigtig gerne læse mere, hvor du kommenterer på aktuelle begivenheder. Og så dine lister! De er fantastiske. Du er super skarp og formår at formulere alt det jeg tænker. Jeg har fulgt din blog i årevis, også fra din tid før du fik børn og har altid syntes at du er en af de bedste blogs derude. Overvejer da kraftigt at tage turen fra Horsens til Århus og sige hej 🙂

 3. Jeg har læst med i flere år, og jeg elsker din måde at skrive på. Jeg vil gerne have endnu flere humoristiske og ærlige indlæg om det til tider uoverskuelige liv i en familie hvor man er outnumbered af alle de børn, man har fået. Selvom jeg ikke har fået mine børn alene, føler jeg mig som mor til trillinger også nogle gange (tit!) overvældet af dagligdagen. Og jeg skal helt sikkert læse din bog, hvad enten jeg vinder her eller ej.

 4. Åh gud. Hvad vil jeg høre mere af? Er det for meget at sige alt? Jeg er vild med din måde at skrive på. Du skriver så fint og jeg elsker at følge med i dit liv (føler mig som en stalker når jeg skriver sådan men sådan har jeg det altså). Jeg har fulgt med siden du boede i Århus og vil så gerne vinde din bog. Uanset hvad så kommer den på ønskelisten :)Hav en dejlig aften. Maya.

 5. Jeg var ret vild med indlægget om hvaf man komstant blev spurgt om i kraft ar sit arbejde (kommentarfeltet var også ret godt). Og så elsker jeg beskrivrlserne ar dit, nu tidligere, nabolag

 6. Uh, nu gad jeg godt, jeg ikke var på valgkampstur til USA imens, så jeg kunne deltage!
  Jeg kunne godt tænke mig flere af det hele. Altså ikke for at give dig blogstress, men endnu flere indlæg ville gøre mig glad, også selvom det bare var to i-øvrigt-punkter eller en kvart tanke. Du er nemlig den blog, jeg bliver allergladest, hvis der er nye indlæg fra, og det siger alligevel en del, når jeg følger 350 blogs på bloglovin!
  Glæder mig til at læse din bog!

 7. Jeg vil gerne høre mere om ALT! Elsker når du skriver råt for usødet.
  Et indlæg om dine unger er nu heller ikke at kimse af..�� MERE!!

 8. Jeg elsker dine "i øvrigt".. Flere af dem om stort og småt i dit liv, som du beskriver så sjovt, så levende og så ærligt (tror jeg) at jeg føler, at jeg kender dig.
  Jeg er pædagog i en børnehave, så jeg synes det har været interessant at følge din kamp for skoleudsættelse og dine tanker om/argumenter for det – skrevet på sådan en fin måde, at jeg ved hvad du mener, uden Anton blev "udleveret" (bare fordi du hader citationstegn:-))..
  Jeg ville komme til receptionen, hvis jeg kunne, fordi jeg synes du er en god, spændende, alsidig og ikke mindst sjov skribent og jeg glææææder mig til at læse din bog!

 9. Jeg elsker dine "i øvrigt".. Flere af dem om stort og småt i dit liv, som du beskriver så sjovt, så levende og så ærligt (tror jeg) at jeg føler, at jeg kender dig.
  Jeg er pædagog i en børnehave, så jeg synes det har været interessant at følge din kamp for skoleudsættelse og dine tanker om/argumenter for det – skrevet på sådan en fin måde, at jeg ved hvad du mener, uden Anton blev "udleveret" (bare fordi du hader citationstegn:-))..
  Jeg ville komme til receptionen, hvis jeg kunne, fordi jeg synes du er en god, spændende, alsidig og ikke mindst sjov skribent og jeg glææææder mig til at læse din bog!

 10. Elsker mest af alt dit sprog, så mere af det 😉 om panerede unger og alle de skønne andre beskrivelser, der får mine lår til at danse af grin. Derudover dine overvejelser om vores samfund og alt det skøre, vi omgiver os med. Så bare mere af dig, tak 😉

 11. Jeg kommer nok ikke til Aarhus til receptionen (lidt langt fra København og midt i arbejdstiden). Men jeg vil alligevel vildt gerne læse din bog. Jeg elsker dit sprog og dine meget gennemtænkte meninger om dette og hint.

 12. Er, som mange andre, vild med dine "i øvrigt" indlæg, men sådan helt generelt, elsker jeg alt hvad du skriver, du formulerer dig fantastisk. Jeg glæder mig til at læse din bog, hvad enten jeg vinder den, eller selv må til lommerne.

 13. Hej, jeg har fulgt med i et par år. Jeg elsker det, når du skriver om ting, som jeg ikke lige havde tænkt på (ja, det er måske et lidt besværligt ønske ) fx dit indlæg om bloggerbørn
  Kh

 14. Føler jeg kender dig en smule, gennem de mange år jeg efterhånden har fulgt dig. Fantastisk at følge din udvikling fra single sportsfreak til mor til to – jeg beundrer dit overskud og ærlige, skarpe og sjove måde at skrive på.
  Er fan af dine lister, så gerne flere af dem��

 15. Jeg har meget svært ved at forestille mig,at du kunne skrive noget,jeg ikke ville gide læse. Jeg synes,at alt,hvad du udgiver,er yderst velformuleret og gennemtænkt og -arbejdet. Og det er nok til at få mig til at hænge på. Så jeg ønsker mig bare,at du skriver om der,der inspirerer dig,når du har tid og lyst til det. Jeg glæder mig til at læse din bog! Jeg ville ønske,jeg kunne komme til din reception,men jeg må nøjes med at være der i ånden,da jeg bor for langt væk. Jeg håber,du får en fest!

 16. Jeg har fulgt med siden du var gravid med Anton. Jeg følger dig, fordi du er utroligt velformuleret. Jeg bliver glad af at læse dine tekster. Jeg kan godt lide dine lister, men jeg kan også godt lide hverdagsbeskrivelserne. Og alt det andet.

 17. Jeg ELSKER "I øvrigt"!! Når jeg ser den overskrift, løber jeg ind på bloggen og smovser løs:-D
  Hvis jeg boede i Århus og ikke New York var jeg 100% frisk på lidt receptionspindemadder og cola, men i stedet håber jeg snart at læse din bog.

 18. Tillykke med den lille ny (bogen) igen! Jeg elsker at læse om Anton, Frida, hverdagens bryderier og din, ofte ironiske – love it, betragtninger af det omkring dig. Kort sagt – alt det du plejer…
  Kram fra Lene

 19. Jeg synes generelt din blog er fantastisk velskrevet. Jeg syne særligt godt om dine indlæg, hvor du beskriver hverdagen og de udfordringer der er. Mest af alt fordi jeg synes det er så imponerende, at du klarer så ufattelilgt mange ting og stadig formår (i hvert fald herinde) at have humor omkring det 🙂 Når jeg selv sidder med l… til op over ørerne, så er det befriende at vide, at der findes andre derude i verden, der oplever det samme og som tilgengæld er i stand til at skrive om det så jeg bliver mindet om at det jo blot er en fase – og i øvrigt godt kan være lidt sjovt!
  Jeg er ikke sikker på jeg kommer til receptin – baby nummer 3. i maven giver lidt udfordringer for tiden! Men jeg ville elske at læse din bog 🙂
  Knus Maja

 20. Jeg har været med siden før børn og synes egentlig kun, at deres tilkomst har gjort bloggen endnu bedre. Men de indlæg jeg bedst kan lide er dem med den satiriske kant. Og så listerne. Elsker dem. Kh Birgitte

 21. Jeg elsker dig blog, din måde at skrive på (især ironien/selvironien) og ikke mindst den der hudløse ærlighed, som du elegant serverer sandheder på! Har været frequent flyer siden Anton var ganske lille 🙂

 22. Altså bare mere af det hele. Du er så velskrivende at jeg faktisk ikke kan komme på et eneste indlæg der ikke har fanget min interesse. Så jeg har det helt som Randi i kommentaren ovenfor: Du skriver – jeg læser (med største fornøjelse).

 23. Jeg har fulgt din blog længe og elsker at læse dine indlæg, uanset hvad de handler om. Du skriver på en medrivende, humoristisk måde med glimt i øjet.
  Kom gerne til reception men turen bliver lidt lang, men bogen glæder jeg mig til 🙂

 24. Din blogs største styrke – udover dine fantastiske måde at skrive på – er netop den bredde, du kan præstere. At du både kan berette om hverdagsoplevelser og ditto-udfordringer, men også levere skarpe kommentarer på medmenneskelig opførsel online eller in real life.
  Og det virker aldrig forceret – måske også fordi du ikke skriver et indlæg hver eneste dag, for så ved man, at når der kommer nyt fra din hånd, er det fordi du har noget på hjerte.

  Nå, men jeg vil altså virkelig gerne vinde den bog. Ved endnu ikke helt om jeg tør receptionen.

 25. Aj, jeg vil SÅ gerne læse mere om dine børn OG dit liv som sem – fik jeg nævnt at du skriver brandgodt!

 26. Jeg er så glad for at må følge med i dine op og ned ture. Dine I øvrigt indlæg er så skønne. Nå du skriver om noget du har tænkt længe over og nærmest ikke tør udgive, giver det altid et lille gys i mig, tænk at du tør. Du er så utrolig velformuleret og laver mange spændende anderledes indlæg. Jeg kunne blive ved 🙂
  Jeg ville rigtig gerne komme og støtte og hylde dig, men jeg kan bare slet ikke den dag.

 27. Først tænkte jeg at jeg helst vil høre mere om børnene. Så tænkte jeg: Nej, jeg vil da have flere lister. Men nu synes jeg, at dine kommentarer til den aktuelle politiske situation er det vigtigste. Du skriver jo guddomeligt sjovt og indfølende og godt, så jeg vil bare gerne have mere. Af det jeg lige har nævnt. I øvrigt er jeg vild med dine giffer som kommentarer til humør/begivenheder mm.

 28. Jeg vil generelt gerne bare læse mere. Mere, mere, mere. Alt, du skriver, er godt, men jeg er især glad for at følge dine indlæg om hverdagslivet, fordi de aldrig bare er kedelige "I dag lavede jeg"-optegnelser, men altid er hængt op på en fin krog og med en fin pointe. Du er så velovervejet, og jeg bliver altid en lille smule klogere, nogle gange på mig selv, andre gange på verden, når jeg læser med hos dig.

 29. Jeg er næsten ligeglad – alt der kommer fra din pen er genialt. Men skal jeg vælge, så lister. Det er lige så min post-barselshjerne kan følge med, selvom den er overkogt af at starte på job igen! :o)

 30. Jeg er helt pjattet med at læse om tidligere mænd og kærlighedsforhold! Jeg er helt med på, at det nemt kan blive en form for udstilling, men jeg husker en bestemt sætning, for flere år tilbage der lyder noget ala "Jeg har alting tænkt, at når alle vinde havde lagt sig, så ville det blive os to. I morgen flytter jeg til Esbjerg med Anton og han skal giftes med den kvinde han mødte efter mig". Den ramte mig lige i mellemgulvet!

 31. Specielt de indlæg hvor du kommenterer aktuelle emner med et sprogligt (læs sarkastisk) overskud er dem jeg fryder mig mest over…… Og dine lister for fanden – de er geniale!!!!! Mvh Pernille B

 32. Hej Linda
  Du har skrevet en del indlæg, hvor du filosoferer over livet og mennesker omkring dig og den slags. Bl.a. om mennesker, der siger det helt forkerte i god mening, fordi de tror de hjælper. Venner med børn, der mener din mening ikke er noget værd, fordi du ikke selv har børn. Hvorfor man er så bange for at sige til andre, at de skal bruge cykellygter. Dilemmaer i parforholdet. Det at være en god ven/veninde. Og mange andre ting. Det er de indlæg, der har gjort størst indtryk på mig, og som jeg gerne ville have flere af.
  Hilsen Anita

 33. Hej Linda 🙂
  Jeg er ret begejstret for de indlæg der er formet som en slags liste – fyldt med gode, sjove og skarpe observationer om din dagligdag. Hvis jeg ikke vinder bogen regner jeg med at købe den – du fortæller gode historier, som både er levende og sjove, men også virkelige og lige i hjertet.
  Mvh. Katrine

 34. Jeg har været en distant tante, som har besøgt din blog en 4-5 gange om året de sidste par år. Hver gang jeg møder tvivl om min egen skrivekunst- evne- og lyst, smutter jeg forbi Blogsbjerg og bliver inspireret.

  Jeg satser på at svinge forbi Godsbanen, og glæder mig til at få sat et ansigt på bogstaverne.

  Vh. Fanny

 35. Jeg elsker at læse om din hverdag med Anton og Frida. Og så læser jeg også med fordi jeg synes det er så mega sejt at du er selvvalgt alene mor til to. Og er vild med din ærlighed omkring når hverdagen er hård.

 36. Jeg er vild med din ærlighed og dine beskrivelser af dig selv/den ironiske distance.
  Hvis jeg skulle ønske mig andet eller mere, så er det lidt noget om dig. Åh, jeg ved ikke hvordan jeg skal forklare det. Jeg tror bare jeg prøver at skrive, at det er det jeg allerbedst kan lide, faktisk. At du meget enkelt og meget præcist får beskrevet nogle store følelser, så man kan mærke det.

  Jeg vil så gerne vinde bogen til min veninde, som netop er selvvalgt alenemor. Et udtryk jeg har givet videre fra dig. Jeg synes hun og du er de sejeste i hele verden og din blog har virkelig givet mig stof til eftertanke og har gjort at jeg reflekterer helt vildt meget over min egen retorik. Jeg sidder selv med tre uger til termin og en ring på fingeren, så det har været meget givende at høre om livet på en anden måde. Ikke mindst fordi jeg 100% havde det som en mulighed. Nu kom der bare til min store overraskelse en mand ind i ligningen..

  Anyway. Du er sej og jeg glæder mig til din bog og selvom den ikke er til mig, så elsker jeg at kunne give din verden videre til andre. Også dem der ikke lige fatter hvad en blog er.

 37. Jeg elsker din blog og har læst med siden din første graviditet! 🙂

  Jeg vil gerne høre mere om, hvordan du rent praktisk får dagene som alene-mor til at køre rundt. Derudover elsker jeg dine 'I øvrigt' indlæg og dit skarpe syn på aktuelle begivenheder, så meget gerne mere af sidstnævnte 🙂

 38. Kære Linda,
  jeg ved næsten ikke hvad jeg vil have mere af, men jeg ved hvorfor jeg kommer her;
  jeg kommer fordi du er et fantastisk reflekteret menneske der deltager i verden. Du balancerer det private og personlige på smukkeste vis og du skriver som en prof!
  Jeg har læst med siden Århus tiden, og jeg holder ved fordi at din blog er dig, uanset omstændigheder, om det er livskriser, sorg over at miste, eksperimenter udi husholdningsøkonomi eller indkøring af børn. For mig handler det om at i hvert tilfælde er det dig der er afsender og at du altid formår at skrive om dine overvejelser, tvivl og meninger så medlevende at det er lige meget om jeg er i samme situation eller ej. Jeg interesserer mig for alle de de ting du deler her.

  Jeg elsker når du skriver om aktuelle debatter (du er altid skarpere end den generiske tv debat) men mest er det at du har en mening og at du sætter ord på den. Det er så sjældent at blogs nuancerer over emner og samtidig har en holdning, det giver mig meget mere at få din mening, om jeg er enig eller ej! Jeg føler det er en sjældenhed i blogland, i tvland og nogle gange virkeligheden.
  Kender du brevkassen Dear Prudence, på Slate? (Fantastik måde at flexe de moralske muskler lidt). Du og prudence er mine idoler. High praise, I tell you!
  Så in conclusion; jeg vil helst have at du fortsætter som du gør. Skriver om dig selv, Anton og Frida, dumme naboer, absurde hverdage, aktuelle debatter etc.
  Bedste hilsner Mette

 39. Jeg har efterhånden læst med i mange år og elsker din blog! Jeg nyder den skønne kombination af tankevækkende indlæg og helt "down to earth" hverdagsindlæg. Gerne mere om dine børn, hvis du har lyst til at dele, er vild med de glimt vi får!
  Og tillykke med dit, nu papirudgivne, forfatterskab.

 40. Jeg vil gerne læse mere jeg kan grine af. Det plejer at være dine betragtninger af hverdagens små absurditeter som vi andre slet ikke opdager fordi de er så selvfølgelige.

 41. Jeg ville ELSKE at vinde din bog. Og jeg ville elske endnu mere at læse om udfordringerne men også glæderne ved at være solomor til to. Jeg er selv til en enkelt og har vildt svært ved at tage endelig beslutning om der kommer flere end den ene.

 42. I øvrigt vil jeg gerne høre mere om:

  1. Dine overvejelser om, hvad det betyder for dine børn på sigt, at der ikke er en nærværende far i billedet.

  2. Dit kærlighedsliv eller overvejelser herom

  3. Antons vanskeligheder med sproget og dine tanker/refleksioner og handlinger

  Og så vil jeg bare gerne læse med som jeg plejer. Din blog er unik, perlende og ikke mindst hudløst ærlig.

 43. Jeg vil gerne læse det hele. SKAL jeg vælge, er det dine velskrevne hverdagskommentarer, jeg nyder mest. Blogsbjerg er en af de blogge, min datter (24) og jeg (57) læser med lige stor begejstring, og derfor følges vi ad til Godsbanen den 18., og vi glæder os.

 44. Jeg elsker, at (næsten) hver gang jeg læser dine indlæg triller tårnene ned ad kinderne af grin. Når du kommenterer på dig selv og dine lækre unger lige så nøgternt som jeg vil gøre det. Mere af det! Meget mere������

 45. I virkeligheden bare mere af din gode humor og dit livssyn. Men holder meget af "i øvrigt" og det var netop sådan et indlæg der vandt mig over som læser for mange år siden. Tillykke med bogen.

 46. Jeg har læst med i noget der minder om 5 år. Tror jeg. Jeg begyndte med at læse da du var gravid med Anton, og jeg begyndte at overveje hvornår det mon var en god ide at få børn.
  Jeg kan godt lide at læse om helt almindelige dagligdagsting, og jeg synes efterhånden jeg kender dig ret godt. Jeg er vild med din direktehed, din passion og dine fede formuleringer (savner lidt nabo med indre Jytte). Du har min største respekt.
  Jeg kan desværre ikke komme til reception, da der er lidt langt fra nordsjælland-altså-ikke-dét-nordsjælland.
  Kram!

 47. I virkeligheden bare mere af din gode humor og dit livssyn. Men holder meget af "i øvrigt" og det var netop sådan et indlæg der vandt mig over som læser for mange år siden. Tillykke med bogen.

 48. Jeg synes helt enkelt, at du skriver fremragende! Ærligt, tankevækkende og altid sobert. Du virker til at være rigtigt godt selskab, og hvis jeg boede i nærheden af dig, havde jeg seriøst staklet dig for længst…nok meget godt, at jeg ikke bor tæt på…det var endt med et tilhold:-) Og inden du tilkalder vagter til receptionen, kan jeg berolige dig med, at jeg ikke kommer…desværre…for mig i hvert fald. Jeg glæder mig til at læse din bog, som jeg egentlig synes, jeg bare bør købe for tak for mange gode timers gratis læsning her på bloggen.
  Stort tillykke med bogen!

 49. Kære Linda,
  Jeg vil megagerne læse mere af det hele, for jeg elsker blogs, der ikke er for én-sporede, men hvor man derimod kan mærke et mange-facetteret menneske bag blogindlæggene – og det kan man her hos dig, og endda et menneske som med al tydelighed er et ordentligt og elskeligt væsen. Jeg holder meget af både dine indlæg, når du er sjov, dem hvor du er grov og/eller skarp – og jeg føler med dig, når det er svært og det hele er pis – og glædes med dig, når du skriver om de mange dejlige og gode ting, du og ungerne oplever.

  Da jeg boede i Århus var det i Skovgaardsgade, lige overfor Godsbanen, men jeg har desværre ikke mulighed for at komme til receptionen. Skulle jeg være så heldig at vinde din bog her, tror jeg at jeg både hviner og tisser lidt i bukserne af fryd 🙂
  God søndag fra en trofast læser gennem mange år.

 50. Jeg var allermest begejstret for spareindlæggene. Tænker faktisk indimellem på dig, når jeg overfylder skabene, eller handler før det er virkelig nødvendigt. Så ja tak til mere af de praksisnære tips og tricks til en nemmere eller billigere hverdag.
  Hvis jeg vinder en bog, ryger den direkte i armene på min dejlige, men trætte søster, der er stor fan af din blog. Den giver hende nogle af de få, udvalgte pauser.

 51. Jeg sluger alt hvad du skriver, men hvis jeg skal nævne en type indlæg jeg godt kunne læse maaange flere af, så er det dine hverdagsbeskrivelser. Dem der handler om alt og intet og det der lige er sket og de tanker du har tænkt i løbet af dagen. Fortællinger om dit liv med arbejde, børn, familie og om at få det hele til at gå op i en højere enhed.

  Jeg vil meget gerne læse din bog! Og jeg ville også meget gerne komme til receptionen- men der er København trods alt for langt væk til en hurtig smuttur. Så jeg vil nøjes med at ønske dig held og lykke med udgivelsen ?.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.