Ind i mellem er det bare ikke en mulighed at vende den anden pedal til.

De sidste mange uger er der en fra min opgang, der har sat sin cykel på min barnevognsplads i kælderen.
Min plads, som jeg møjsommeligt har ryddet, spurgt pænt om lov til at have og hvor jeg hver eneste gang, jeg sætter vognen, forsøger at fylde så lidt som overhovedet muligt.
Og uden at jeg skal kede jer med de logistiske detaljer om at få tryllet en barnevogn ned i en låst kælder, samtidig med at man får barn og frostvarer ind og 2 mennesker pakket ud af overtøj og voksiposer, så kan jeg oplyse, at det der, der altid står på frostvarer om, at man ikke kan genfryse indholdet, når det først er tøet op? Det passer ikke.
Eller.. Det er (tilsyneladende) ikke farligt.
Nå. Men i går stod den igen og grinede af mig, den gamle rustne lortebunke af en møgcykel. Og så blev det bare lige for meget. Så.. altså… jeg … kom lidt på … på en måde… ved en frygtelig fejl, selvfølgelig….
Ok, fuck it: Jeg gemte den. JA! Jeg gemte den! Og jeg frydede mig hele aftenen ved tanken om, hvordan spasseren er kommet for sent på arbejde, fordi han ikke kunne finde den!
Man skal aldrig messe med en kvinde, der inderst inde er 4 år gammel.

Published by

15 Replies to “Ind i mellem er det bare ikke en mulighed at vende den anden pedal til.

 1. ohhh lidt fryd! har også haft den der lyst ind imellem, når mine overboer tror, de må bruge opgangen til opbevaring af alt muligt (og mest umuligt)… men når det så er sagt: er det sådan at alle i opgangen VED, at du har fået lov til at bruge den plads af husejer? eller kan vedkommende ejer af rustbunken ved en fejl være udvidende herom?? Måske et lille opslag om at her bor Antons barnevogn ellers var en mulighed??

 2. Det er sjovt! Og så gad man da godt lige at der var et lille kamera i den kælder, så vi kunne få liveoptagelse af meget vred cykelejer i desperat jagt på cykel 🙂

 3. Ha ha! Det ku jeg også ha fundet på! Folk er nemlig så pisse ubetænksomme og ligeglade med andre mennesker! Man må bare håbe, at han ikke mistænker dig, og gemmer din barnevogn som hævn!

 4. Oh, jeg håber, der er et skilt med 'Antons hjul was here'. Bare fordi det ville være sådan et smukt skilt.
  Og hey – hvis der er meldt ud, at en del af kælderen er reserveret, så more power to you.

 5. Hah.

  Jeg kom også lidt til at sparke til en cykel der (igen) stod i vejen foran døren da jeg skulle have min cykel ud i morges.

  Blev næsten helt forskrækket af at jeg kunne gøre noget så destruktivt. Men nøøøj det føltes godt.

 6. Det er fandme i orden! Jeg har licens til at skrive i kontaktbog, så sig til, hvis jeg skal give lov på baghånd.

  Selv løverne er bange for en hyæne med unger!

 7. Hvad nytter det at gemme den. Du kan jo risikere at han bare tror, at han har glemt hvor han stillede den i sin brandert.

  Må jeg så hellere bede om en passiv-agressiv note. For inspiration prøv
  http://www.passiveagressivenotes.com.

  Krige vindes med argumenter, ikke våben.

 8. Ihh hvor godt! Minder mig at min kæreste, da vi boede på Nørrebro i lang tid havde været super irriteret over at den samme cykel altid stod foran vores hoveddør. Han tog den og smed den ind i opgangen, hvor den naturligvis om muligt var endnu mere i vejen. Men i det mindste havde naren nu fået sin cykel låst inde i opgangen. Fryd! Det er den eneste måde man lærer det…

 9. Tilled mig at tilføje til Steffen E.'s kommentar: lad os håbe at cykelmesteren ikke kommer tilbage i sin brandert og tager Antons hjul i stedet…

 10. Egoistiske naboer har fanden skabt. Jeg bor i en ejerforening, hvor 80% tilsyneladende lever i en slags The Matrix-parallel virkelighed, og dermed tror, at de bor i en ødemark, hvor de ikke kan gå i vejen for nogen ved at smide, rode og generelt pisse på hvad som helst af god tone og respekt for omgivelserne (for så ligeglade med os andre KAN de jo ikke være, vel?) der sig hør og bør i byggeri med flere husstande.
  Jeg kan fortælle, at man INGEN vegne kommer med venlige eller sågar passivt aggressive sedler og andet "husk nu lige"-dims. Jeg vælger at tro, at det er på grund af førnævnte Matrix, at de i hvert fald aldrig tager sådant til efterretning (de kan nemlig slet ikke se det). Så det eneste, der virker, det er netop at fjerne deres lort – der stikker man armen ind gennem matrixen og dermed er de nødt til at tænke over, hvordan deres ting mon blev væk eller dukkede op andetsteds.
  Raaaarrrrhhhh. Spader.
  (Nyeste oplevelse her: hjernedød nabo stiller stor glasskål FYLDT med brugte elsparepærer i fri dressur oven på vores miljøskab (i stedet for at aflevere glasskål i glascontainer og lægge pærer INDE i miljøskab eller aflevere dem til kommunen, som man skal – sørme også svært), hvilket naturligvis resulterer i, at glasskålen i stormen straks blæser ned og at alt går i en milliard stykker ud over den halve gård. Fedt, når man har hunde, der godt kan lide at komme ud i haven. Så enten kunne jeg erklære haven i undtagelsestilstand i dagevis, indtil nogen fejede (hvilket ville betyde, at jeg skulle feje efter, fordi der stadig ville være skår, så grundige er de nemlig) eller at jeg selv gjorde det med det samme, hvilket var i mørke (med lygte) og stiv kuling. Skar selvfølgelig min lillefinger halvt af, da jeg skulle håndtere den pose, jeg fejede op i, fordi pæreskår er skarpere end Lindas blogsbjerg-pen. Sukkkkkk.
  Skrev derefter seddel om man kunne tænke sig om i fremtiden og bad synderen fjerne førnævnte pose med sit affald i – som jeg nu havde stillet sikkert i ubefærdet hjørne bag miljøskab – men det er naturligvis ikke sket. Dobbelt suk. Især over, at en sådan situation ikke rigtig byder på noget, hvor man kan gemme ting eller hævne sig på anden vis, som ja, er primitivt, men jo desværre eneste sprog, de forstår.
  Lortenaboer. Hver gang, sådan noget sker, så bander jeg mit byliv langt væk og har lyst til at flytte langt væk til øde, irske bjerge. Hrmf.
  Håber du stornyder 😀 at være fri for den slags nu i Esbjerg.
  Knus

 11. Er du gal, jeg lyder striks i de sidste tre kommentarer, jeg har lagt. Jeg må hellere tage en pause og poste nogle flinke og easy-going nogle de næste dage, haha. Argh. Men altså … ih!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.