I’m your biggest fan.

Jeg kan ikke finde ud af, om jeg gerne vil være Lady Gaga, eller om jeg er lidt hemmeligt forelsket i hende, men efter gårdagens koncert er der i hvert fald to ting, der er HELT sikre:

1) Hvis jeg sang så godt, ville jeg aldrig, aldrig, aldrig holde kæft. Det er fuldstændig urimeligt, så meget vellyd der er i det lille menneske.

2) Hvis jeg så sådan ud i undertøj, ville jeg aldrig gå i andet. Fuck lungebetændelse. Fuck forkølelse. Det ville være det hele værd.

Det var en fantastisk aften. Jeg er voldsomt imponeret over, hvor meget show, scenelir og dans vi fik for 500 kr. og jeg synes, at hun – ud over at levere et formidabelt show – også skal roses for at have sat sig ind i, hvor hun var, stedets historie og at hun virkede oprigtigt interesseret i sine fans.

Og så er det sjovt, hvordan hun i nogle øjeblikke er så smuk, at hun næsten gør ondt i øjnene, for så 10 minutter senere at skifte til et kostume så fælt og uflatterende, at det må forudsætte fuldstændig mangel på forfængelighed.

Det eneste, jeg godt kunne have tålt lidt mindre af, var de meget lange monologer, der stort set alle sammen handlede om, at her var det ok, at vi alle sammen var freaks and monsters. Hun var utrolig sød og sympatisk, men … altså, det var nogle ret lange taler, og til sidst havde jeg lyst til at række hånden op og lidt beklemt spørge, om det var ok, at man blev hængende, selvom man ikke følte sig traumatiseret og fremmedgjort af sin opvækst og sine omgivelser

Fik jeg sagt, at jeg også var vild med de uendelige meter af sølvfarvet stof, bunkerne af nitter, glimmer og bar hud både on og off stage? Folk var virkelig gået all in på udklædning, og det er sgu da svært ikke at blive i godt humør af.

Anton var til gengæld iskold. Han er svær at imponere, det barn. Da flufferbandet Semi Precious Weapons i 40 minutter havde forsøgt at splitte stedet ad med lydbølger alene, vendte han sig lige en enkelt gang og jeg kunne næsten HØRE ham tænke: ”Er der en GRUND til, at vi bare står stille…?”

Jeg bliver den eneste mor i vuggestuen, der har et barn, der vil rystes i søvn til Scooter og E-Type.

Men til gengæld bliver jeg også den mor, der til forældreaften foreslår Lady Gaga-koncert som udflugtsmål, når hun lægger vejen forbi DK næste gang.

Jeg håber, at det bliver snart.

Published by

11 Replies to “I’m your biggest fan.

 1. er osse i Lady GaGa humør – selvom jeg ikk´ var til koncerten…. Herligt at det var en fed oplevelse!
  ps du blir den cooleste af alle mødre!)

 2. Lyder trods monologerne som om, at det har været en fed aften. Kan godt ærgre mig en lille bitte smule over, at jeg ikke var der.

 3. Hun er for cool, altså. Fedt at være så ligeglad på take it or leave it-måden. Me like. Og så synes jeg, det er herrefedt, hun er så alsidig i sin musik. Lyder som en virkelig god oplevelse, trods snakken.

  Og hey – E-type!! Tak for den, hvor er det længe siden…

  – Signe

 4. Det er uden tvivl en af de bedste koncerter jeg har været til. Har nærmest fået gåsehud hver gang jeg har fortalt om koncerten idag…

 5. Så lige link til din blog på Cesildens og syntes det var sjovt hun nu havde TO indlæg på sin blogliste med koncertanmeldelse 😀 Jeg var også til koncerten igår og det var fabelagtigt!

 6. jeg ville helst ikke være hende …
  ikke at jeg har noget at udsætte på hende … men jeg ville altså nødigt være fanget i en kvindekrop … no offence.. 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.