Ad! Ad! Ad!

Ok, er der andre end mig, der har lyst til at smide kødet tilbage i køledisken og konvertere permanent til Frugt & Grønt afdelingen? Hvor mange kødskandaler er det lige, de kan blive ved med at stampe op af truget?

Tager faktisk mig selv i lidt at ønske, at de ville holde op med at lave kontrol på området, for det er simpelthen for klamt at læse om. Jeg vil næsten hellere spise tyske bursvin, der har overskredet sidste salgsdato i den tro, at det er kød fra glade, danske frilandsgrise, der lykkeligt vimsede levende omkring i går, end jeg vil se flere fæle billeder af misfarvede kødtrevler.

Måske skulle man bare blive vegetar. Der MÅ trods alt være grænser for, hvor meget man kan vanrøgte og fejlmærke tofu.

Published by

8 Replies to “Ad! Ad! Ad!

 1. Nødder…er du tosset! De er jo fyldt med pesticider.
  Hvis du fortsat gerne vil spise kød, så læs ikke Jonathan Safran Foers "om at spise dyr." Jeg har ikke været i stand at indtage noget som helst animalsk siden jeg kom til det – og jeg(er)var ellers ret vild med bacon.
  Men for lige at være lidt konstruktiv kan jeg anbefale kogebogen:"vegetarisk velyst", som har opskrifter på ok mad, også uden tofu, som jo er det klammeste i verden man kan spise.

  Venligste hilsner
  Molly (trofast og begejstret læser)

 2. Heldigvis handler Jonathan Safran Foers bog om USA. Jeg må indrømme, at jeg blev så edderspændt rasende over, at den blev udgivet i Danmark som et testamente over fødevareproduktion in general, at jeg kunne have ædt forfatteren – det kunne måske også være en løsning.

  Linda – du må have dig en kummefryser og købe fra nogle af de fortrinlige gårdbutikker, der findes. Alternativt det vakuumpakkede kød fra Danish Crown, der aldrig har været andet…

 3. Har det på samme måde – og har langt om længe fundet en gårdbutik, der har både kalv og svin. Frilands. Ordentligt behandlet, både før og efter boltpistolen. Smager simpelthen så meget bedre end supermarkedets udpinte dyr – og ikke kun på grund af det med samvittigheden. Det er simpelthen bare meget bedre kød.

 4. Hihihi… kan godt følge dig… Det er møg klamt hver gang vi får smidt lige i ansigtet at det faktisk har været levende dyr… Det vi sætter tænderne i…

  Og endnu mere KLAMT… når vi bliver gjort opmærksomme på hvordan og hvor dårligt kødet bliver behandlet inden, det når køledisken…

  Men… Hvad hulen kan vi snart spise ???

  Ud over hjemme bag……….

  Stort smil her fra
  Hyggehygge
  Marianne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.