I have a dream.

Da jeg var meget ung, farvede jeg mit hår med henna, gik i Doc Martins og batikskjorter og var medlem af Greenpeace og Amnesty International. Jeg hang ud med folk, der spillede utrolig meget guitar, og vi drak i litervis af billig hvidvin og the. Det alternative interesserede os en del, og vi brugte meget tid på at analysere drømme og læse horoskoper. Jeg kan stadig huske, at hvis man drømmer, at man har ondt i tænderne, så betyder det, at man trænger til fornyelse. Hvis man drømmer, at man taber sine tænder, så er forandringen sket. Hvis man drømmer, at man falder, mangler man fodfæste et sted i sit liv. Opholder man sig en del i fly om natten, trænger man til at være mere konkret med noget.

Jeg tager emnet op, fordi jeg har en tilbagevendende drøm, som jeg ikke forstår: Hvad fanden betyder det, hvis man bliver ved med at drømme om Joakim Boldsen?? Jeg har drømt om ham mindst en gang om ugen den sidste måned. Og nej. Jeg synes ikke, han er lækker. Andre mennesker drømmer om seje kendte. Jeg trækker en håndboldnitte, der går under øgenavnet Traktoren.

Jeg har tænkt længe over det, og er nået frem til følgende mulige fortolkninger:

* Jeg trænger til at tabe mig.
* Jeg kan ikke danse.
* Jeg skal øjblikkeligt holde op med at skrive, for alle kan se, at jeg er blottet for talent.
* Jeg bliver lilla i hovedet, når jeg træner.
* Jeg skal få meldt mig til noget aftenskole, så jeg kan lære at kaste og gribe.
* Jeg skal flytte til Tyskland.

De stinker da allesammen! Men jeg bliver nødt til snart at gennemskue, hvad min underbevidsthed forsøger at fortælle mig, for jeg er ved at blive lidt småsær omkring det. Så hans klumme og billede i Metro idag, og nåede faktisk at tænke “Hey! Ham kender jeg!”, inden jeg kom i tanke om, hvordan det hang sammen.

Hjælp.

Published by

2 Replies to “I have a dream.

  1. Det kan heller ikke have noget med hans grin at gøre. Hans lyder som når man trækker en lungesyg i næsehårene.
    Har du nogle grå træningsbukser, der er for korte, har alt for store lommer, og som du hurtigst muligt bør holde op med at bruge?

    Er Vicky Jo med?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.