Hvor små vi er.

I Form. Woman. Guns & Ammo. Det lader til at alle blade har stof til max ti numre, hvorefter de starter forfra, men for afvekslingens skyld tager det modsatte standpunkt. Du må ikke træne på tom mave => du taber dig hurtigere, hvis du ikke spiser morgenmad inden træning. Sort får dig til at se tynd ud => Hvidt slanker. Derudover byder bladene på læserhistorier, som altid handler om folk, der enten bliver meget fulde og pinlige eller taget i at dyrke sex (og som jeg tror, at redaktionen selv finder på), horoskoper, brevkasser, hvor folk stiller spørgsmål som ‘hvorfor svarer min kæreste ikke på mine sms’er?’ og tests, hvor man ved hjælp af 10 spørgsmål med svarmuligheder udtænkt af De Unge Mødre kan afgøre, om man er jaloux/perfektionist/en sexbombe (det er ikke noget, jeg finder på). Under resultatet kunne man måske, som læserservice, afslutningsvis tilføje: ‘Nem at narre’.

I det seneste nummer af Woman kan man teste, om man er misundelig på sine veninder. Testen er latterlig, men emnet er interessant. At være misundelig på sine veninder er hæsligt. Det udløser følelsen af at være det mindste, mest urummelige og tarvelige menneske i verden. Lige meget, hvor meget man skælder ud på sig selv og skrubber løs på samvittigheden, går følelsen ikke væk.

Man er sjældent misundelig, når alting er fest og farver i eget liv. Det Grønne Monster flytter som regel ind, når veninden har succes på et område, hvor man selv føler sig som en eklantant fiasko. Dobbelt op på elendigheden. Udover at være ussel, mister man et sted at gå hen med de ting, der driller. Det er svært at lægge paraderne og erkende sit nederlag overfor én, som er fedtet ind i lykke og held. Og det er ligeså slemt at sidde på den anden side af bordet. Man kender sine veninder. Man ved godt, når man har noget, de savner. Man har lyst til at sige undskyld, men ved samtidig godt, at det bare gør ondt værre. Ligemeget hvor varsomt man forsøger at liste rundt i butikken, ender man med at rage stolthed eller ære på gulvet.

Hvordan er man lykkelig sammen med en veninde, som spiser Fontex med mælk på til morgenmad? Hvordan under man veninden det job, man gerne selv ville have haft? Hvordan fælder, bagbinder og henretter man Konkurrence og Sammenligning i sine venskaber? Måske Guns & Ammo har en brevkasse, jeg kan skrive og spørge.

Published by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.