Hvil i fred, Lene

I går, søndag, sidst på eftermiddagen, sov Lene stille ind på Hospice Djursland.

Jeg har kendt hende det meste af mit voksenliv. Vi har revet Skanderborg fra hinanden adskillige gange, siddet i mørket i bøgeskoven og holdt vagt, og plaget livet af diverse nattevagtschefer for at få kravebårne walkie talkies.

Vi har kørt en million spinningtimer sammen, flyttet en hel lejlighed, bare hende og jeg, og sammen kigget misbilligende, når nogen stavede ”sgu” med k, eller udtalte det Smuuties. Hun havde en tankegang og en humor så sort, som de uendelige mængder af kaffe, vi drak, og en latter så boblende som champagne.

Jeg har aldrig i mit liv set nogen være så gravid, som hun var, da hun ventede sin lille dreng, og hendes hjerte har alle dage banket mest for ham og for dem, der var afhængige af andre. Kræften tog et af de bedst begavede mennesker, jeg nogensinde har kendt, og jeg kommer til at savne hende noget så frygteligt.

Mine tanker går til Mikkel, lille Aksel, Lenes mor og hendes søstre.

Æret være Lenes minde.

Published by

15 Replies to “Hvil i fred, Lene

  1. Linda jeg sender dig alle mine bedste tanker! Det må være så svært at være i jeres situation. At miste en man holder så meget af og at vide, at hun vidste, at hendes søn skal vokse op uden en mor på denne jord. Jeg håber, at I nåede at sige de ting til hinanden, der skal siges, så I hver især har hinanden i hjertet.

  2. Jeg føler med dig. Det er så naturstridigt, at miste nogen så ung. Jeg er tom for ord, men jeg er glad for, at du vil kunne fortælle Aksel om de fantastiske ting, du lavede sammen med hans mor. Mange tanker til dig.

  3. Åh Linda, hvor er det rædselsfuldt. Jeg føler mig dig og tak for at du atter satte ord på, for os der står her på sidelinien og holder vejret. Jeg håber at hendes sidstetid blev givtig selvom den var barsk. Virtuelle kram

  4. Det er så frygteligt trist og urimeligt at et menneske skal rives bort i så ung en alder, man blir Tom for ord… Mine tanker går til Lenes familie og kære. R.I.P Lene og kæmpe trøste krammer til dig søde Linda! Knus

  5. Det gik lige op for mig, at jeg læste Lene og at det var DEN Lene jeg "kendte". Helt tilbage fra hendes første blog.

    Hvor er det bare tragisk altså!

    Kram herfra

  6. Jeg kender hverken dig eller Lene, men sidder her alene i min lejlighed og får kuldegysninger, mens radioen spiller "Somebody I used to know". Tak for ærligheden, og jeg ønsker dig alt godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.