Home sweet home.

Det lakker mod enden. Jeg har nu 5 dage tilbage på Stjernepladsen, hvor jeg har boet i snart 8 år. Mental tilstandsrapport:

Kommer til at savne:
1) Mine søde kioskmænd. Som kan huske mit efternavn, hvad jeg laver og bekymret spørger til mig, når jeg er syg.
2) Min cykelhandler. Som ser det, at holde mig kørende på to velsmurte hjul, som A mission From God.
3) Navnet. “Stjernepladsen”. Det lyder så pænt.
4) Opfølgningen på historien om, hvorvidt min underbos datter får det job, hun har søgt eller ej. Hun ringer hver søndag aften, og jeg tror måske, at hun bor i Kazakhstan. Man skal i hvert fald råbe MEGET højt, når man taler med hende…

Kommer absolut ikke til at savne:
1) Beliggenheden. Jeg kan ikke komme på en eneste positiv ting at sige om lokalområdet.
2) At skulle vælge imellem samtale eller ilt. Åbent vindue til Randersvej = rødt lys på øret på væggen.
3) Min udlejer. Han er uden sammenligning det mest belastende menneske i verden. Han ligner Anders Frandsen, og man skal ikke holde vejret, mens man venter på store opfindelser fra ham. Han lider af den tvangstanke, at han er håndværker, og insisterer på at lave alt vvs og el selv – hvilket øger risikoen for stød og vandskader markant. Derudover føler han sig truet af sætninger med lixtal over 4, og har råbt ind i hovedet af mig, at jeg “sgu bare kunne melde ham til Lejernes LO! Det ville ikke være 1. gang!!”.
4) Min anden underbo. Som stadig – efter 8 år – elsker sin Maria Carey Unplugged cd inderligt. Jeg kan den også udenad nu. Den er ikke lang. Men det er repeatknappen på anlægget heldigvis ligeglad med.

Glæder mig som en sindsyg til:
1) At komme down town.
2) At få altan og vaskemaskine(!)
3) Ikke at skulle cykle over Ringgadebroen, når nogen har drukket mig stiv i hvidvin.
4) At have en undskyldning for at gå amok i Ikea.

Det bliver godt. Det bliver pænt. Der er vin. Kigger I forbi?

Published by

4 Replies to “Home sweet home.

  1. Og hvor jeg glæder mig til du kommer ned til os! Bliver hyggeligt, og nu hvor vinteren går os i møde, er det godt vi bor så tæt på hinanden. Specielt fordi vi ikke er så meget for det der natur noget. Og da slet ikke når det er koldt udenfor – så kigger forbi mange gange. Det med vinen, skal vi lige have en snak :0)

  2. Hvad med mig? Skal jeg så være ude i den anden ende af verden, mens i sidder og drikker vin inde downtown? Og snakker og er veninder?

    Må jeg godt komme på besøg i det nye royale nabolag eller er det kun for hang-arounds in da hooooood? Det er ihvertfald en fornøjelse at det er slut med cellen på Randersvej. Jeg er træt af at blive stoppet ved vejspærringerne

  3. Ikke bare må du komme. Du skal! Du får stempelkort, hvor der er bonus på hvert 3. besøg. Vi installerer en gæsteseng og så er der dømt pyjamas-party. Og champagnefest. Og DVD-marathon (Linda, hvis vi ser Star Wars, er du så med?). Måske du kunne designe vores rygmærker?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.