Helt ærligt!

Sandhedens Time starter i aften. Bør jeg se det?

Argumenter imod:
– Nægter at støtte noget så amerikansk og fordummende.
– Kan på billederne se, at de har stylet Hjortshøj som Blachman. Det irriterer mig på forhånd.
– Er ude af stand til at følge med i serier. Glemmer det hver anden gang, hvilket afstedkommer manisk søgen på YouTube og/eller meget sene nætter på sofaen, hvor jeg har svært ved at koncentrere mig om det jeg ser, fordi min hjerne står og blinker ”du burde sove nu, du burde sove nu, du burde sove nu”.
– Synes, at det signalerer så signifikant mangel på dømmekraft og IQ, når folk stiller op til den slags, at det nærmest klassificerer dem som handicappede – hvilket gør det direkte uetisk at lade dem deltage.
– Bestyrker min mistanke om, at jeg ikke tilhører DR2-segmentet. (Jeg ville så gerne!)

Argumenter for:
– Der er noget trøstende i at vide, at uanset hvor dårlige valg man træffer, så har man Alle Dårlige Valgs Moder til gode.
– Inde i mig bor en ond, lille djævel, der elsker at se ansigtsudtrykkene hos kæphøje mennesker med dollartegn i øjnene forvandle sig til vantro maske af ’Jegvilikkemere!Jegvilikkemere’. Du har set tusinde afsnit af Paradis Hotel og Temptation Island. Troede du virkelig, at DU kunne snyde producerne eller være den, de ikke røvrender, når de klipper dine udtalelser sammen? Smarten up!
– Man er jo også ligesom nødt til at kunne snakke med og have en kvalificeret holdning til det i morgen, når alle snakker om det. Risikerer faktisk at blive udstødt af fællesskabet, hvis jeg lader være…

Hmm… Uafgjort. Kunne selvfølgelig bare se det i smug og lyve om det.

Published by

2 Replies to “Helt ærligt!

  1. Hvis jeg kunne se tv3 skulle jeg eddermame se første afsnit – for at se om det VAR noget, lissom.
    (Grund serveret på sølvfad – uden beregning)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.